rally
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jo pánové, můžu vám říct že je velkej rozdíl se podívat na video nebo si sednout vedle.Párkrát jsem mněl možnost povozit se v závodním autě, ani nejde o rychlost,ale o ten pozdní nástup na brzdy a je supr jak to auto sedí.Taky záleží na jaké trati jedeš v otevřeném prostoru se to ztratí jak s tebou vyrazí do lesa tak je to hned o něčem jiném.Vím o čem mluvím 

- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
to máš pravdu MobyDicku
párkrát jsem se taky svezl jak v produkčním autě,i v kitu a ve WRC ten pocit je nepopsatelný,ten nástup na brzdy je neskutečný jak to auto brzdí sedí jak se chová
z venku to tak vůbec nevypadá jak každý říká,že by to zajeli líp že to vůbec nejede,ale jak se do toho posadíš a jedeš tak nestačíš vnímat okolo sebe vůbec nic
i svezení v kitcarové feldě stojí zato
párkrát jsem se taky svezl jak v produkčním autě,i v kitu a ve WRC ten pocit je nepopsatelný,ten nástup na brzdy je neskutečný jak to auto brzdí sedí jak se chová
z venku to tak vůbec nevypadá jak každý říká,že by to zajeli líp že to vůbec nejede,ale jak se do toho posadíš a jedeš tak nestačíš vnímat okolo sebe vůbec nic
i svezení v kitcarové feldě stojí zato
-
- Zkušený
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle záběr miluji, mám ho doma na dvd a na velký televizi to je nádhera. Je to z rally Safari která se dnes už nejezdí, byla to specifická rally jezdilo se za běžného provozu i když tam tolik aut asi nepotkávali a nebyly to klasické rychlostní zkoušky , ale spíš takový přesuny jako na dakaru. Škoda že soutěž vyřadily z MS
http://www.youtube.com/watch?v=gd1CiTy_ikM
http://www.youtube.com/watch?v=gd1CiTy_ikM
-
- Test driver
Dlouho to vypadá jak závod vznášedel nebo motor. člunůMobyDick píše:Tenhle záběr miluji, mám ho doma na dvd a na velký televizi to je nádhera. Je to z rally Safari která se dnes už nejezdí, byla to specifická rally jezdilo se za běžného provozu i když tam tolik aut asi nepotkávali a nebyly to klasické rychlostní zkoušky , ale spíš takový přesuny jako na dakaru. Škoda že soutěž vyřadily z MS

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zatím to má rozjeté skvěleMobyDick píše:no nevím jestli se to Marcusovi povede na Corsice dojet před marťanem, ale přál bych mu to, když chce odejít tak s titulem

http://moto.sport.cz/clanek/119271-kors ... evaty.html
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: