Já používám ValetPro Carpet a to je tekuté......
No, u me slo hlavne o.ochranu kastle. Ale.mam.toho take uz krabici. DES Planuju vzdy na jare a pred zimou udelat kuru a pak pravidelne jen oplach vodou.Rocco. píše:Je to jednoduché.......buď chceš trochu zainvestovat a dělat to tak nějak pořádně,nebo to chceš jen mít na oko čisté.To potom můžeš umývat klidně i jarem...ten výborně odmašťuje.
Vyzkoušeno aRocco. píše:Pěnový nevím.![]()
Já používám ValetPro Carpet a to je tekuté......
Tak s tím ti bohužel asi moc nepomůžu,protože mám sice vyzkoušeno asi 5 přípravků na okna,ale stejně je neumím pořádně vyleštit.Nicméně, ještě bych se zeptal, čím vypucovat dokonale sklo?
Po umytí šamponem s voskem mi poskakují po skle stěrače. Vzal jsem isopropanol, ale stejně na skle Vidim zbytky čehosi.
Pomohla by na to leštěnka na sklo?
Díky.
jivo s dovolením ti ještě něco doporučímjivo píše:No, u me slo hlavne o.ochranu kastle. Ale.mam.toho take uz krabici. DES Planuju vzdy na jare a pred zimou udelat kuru a pak pravidelne jen oplach vodou.
Takze nakonec z akce Z typu: "zitra ma.byt dopoledne pod mrakem a ja koncim v 9:00" seslo je taktak jsem pozde odpoledne za paraku vyzvednul chemii. Na doporuceni koncentrovany sampon od Sonaxu (oplachovat behem roku budu bez), lestenky jak brousici tak neabrazivni od Meguiar's a na doporuceni tuhy synteticky vosk take. Takze az zase bude akce Z,
zajet na pumpu a s jejich chemii a pote s rozprasovac se Sonaxem tedy 2x poradne umejt.
Na parkoviste a lestickou u sramu s brusnou pastou jinak tou neabrazivni asi touto.
Pak jarem, poradne, opet oplachnout, silikonovounsterkou setrit. Jeste teda nekde splasim ten susici rucnik.
Pak naviskovat a sup.nekam na slunicko.
Toto.by snad mohlo byt jiz bez pripominek. p
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů