já to budu mít za týden a vyjde mě to 3300,komplet,atestPePe_tdci píše:Mno stejnak je to velkej rozdíl..
Tos to měl nějaký levnější ne? Pod 5 tis. za celý auto jsem neviděl..
Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!
- FOCKI
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tonování autoskel
- cage
- Pokročilý

Napíšeš prosím Cage jak si to dělal?
[/quote]
Pozor mám vylepené jen zadní boční okna v kufru,zadní okno bych nechal odborníkům,přiznávám,že jsem to zkoušel,ale to zadní okno je vypouklé takže se to krčilo tak jsem to tam nakonec nedal.
Postup je jednoduchý :vystřihl jsem folii (obrys okna s asi 1,5cm) přesahem,pak nastříkat na okno trochu jarové vody (pár kapek jaru do rozprašovače s vodou) odlepit ochrannou folii nastříkat zase vodu na lepivou vrstvu a přiložit na okno pak zase nastříkat vodu na hotové okno a stěrkou vytlačit vzduchové bublinky a zbytkovou vodu,toť vše, stěrku a nožík na ořezání je v sadě s foliema.
Možná,že odborníci mají jiný postup já jsem to dělal takhle. 
Pozor mám vylepené jen zadní boční okna v kufru,zadní okno bych nechal odborníkům,přiznávám,že jsem to zkoušel,ale to zadní okno je vypouklé takže se to krčilo tak jsem to tam nakonec nedal.
Postup je jednoduchý :vystřihl jsem folii (obrys okna s asi 1,5cm) přesahem,pak nastříkat na okno trochu jarové vody (pár kapek jaru do rozprašovače s vodou) odlepit ochrannou folii nastříkat zase vodu na lepivou vrstvu a přiložit na okno pak zase nastříkat vodu na hotové okno a stěrkou vytlačit vzduchové bublinky a zbytkovou vodu,toť vše, stěrku a nožík na ořezání je v sadě s foliema.
Ford Transit Connect Long a Ford Tourneo Courier
- PePe_tdci
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Díky moc..
No bude to prácička.. už se těšim jak se u toho budu vztekat
No bude to prácička.. už se těšim jak se u toho budu vztekat
- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
předávám co jsem slyšel: pokud budeš lepit doma neznačkové fólie nevyhneš se podélnému (horizontálnímu) rozříznutí fólie zhruba v polovině okna a to z důvodu jiného způsobu aplikace fólie. potom bys musel udělat milimetrový překryv který stejně uvidíš. z tohoto důvodu jsem couvl z noname fólií a nechal udělat značkové ve Zlíně.
Opakuji, že tu dávám nezaručené informace. Radši se poptej, případně okoukni auta, které mají neorig. a zaměř se na zadní okno.
Nebo: udělej si sám boky a zadek nech na firmu
Opakuji, že tu dávám nezaručené informace. Radši se poptej, případně okoukni auta, které mají neorig. a zaměř se na zadní okno.
Nebo: udělej si sám boky a zadek nech na firmu
- FOCKI
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
chlapi, já bych se na to vykašlal a nechal to udělat, ušetříte nervy

- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
ja bych si pouze svepomoci udelal tak max zadni bocni okna kufru. Nejsou stahovaci, cili neni problem se zajizdenim okna s folii do utrob auta, jsou rovna. Vse ostatni bych sveril profikum, ono nalepit folie na zakulacena okna zadna sranda...
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
zewl: já bych se nepustil ani do toho zadního rovnýho, jednou sem to zkusil a přišel sem málem o nervy. Radši to nechám odborníkovi

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
samozrejme o nervech jsem nic nepsal
Myslim, ze to dopadne u toho, kdo to lepi sam amatersky doma, tak folie po nekolika hodinach zmacka a vyhodi, protoze nervy to proste nevydrzi. Jestli to bude nekolik desitek minut ci hodiny, zalezi uz jen na stavu nervu daneho cloveka
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
jo a pak to napíše jen do vlákna "Momentální zkrat"
u mě letěli do koše asi po dvou pokusech, cca 2hod a jediný co mě napadlo bylo, že sem radši nenatankoval o nějaký ten litr víc a neprojel se

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- avrs
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
zewl: neboj, o nervy nepřijdeš, zadní boční okna jsou v poho, nejsou moc vypouklá. Já lepil svoje bývalé auto (komplet bok + zadní, 1 zničená fólie, celodenní práce) a je pravda že zadní okno byl masakr. Lepil jsem značkové fólie které jsem měl od kámoše co se tím živil a jdou tvarovat. Za ty nervy to ale nestojí, teď si raději připlatím a mám klídek 
- cage
- Pokročilý

Zadní boční u kombíka jsou rovné, tam není co zkazit 
Ford Transit Connect Long a Ford Tourneo Courier
- Chobby
- Junior

No nevíš jak je kdo "šikovný", já bych o sobě úplně s jistotou netvrdil, že bych to dal v pohodě... 
- ihrdlick
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
43x musel ten týpek fakt "jebnout" něčím do okna, než se dostal dovnitř! Jak by se ke mě nedej Bože dostali hasiči nebo jak bych to pod vodou v rybníce rozbil do 25s abych vyplaval ?!?!Danista píše: http://www.autofolie-llumar.cz/video-rozbiti-skla
Naposledy upravil(a) ihrdlick dne 23.06.2008 19:14, celkem upraveno 1 x.

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- Chobby
- Junior

By ses "prokousal" přes plech
Pochopím, že se ta folie jen tak neprotrhne, ale že by "zařídila" aby sklo popraskalo až po tolika ranách...

Pochopím, že se ta folie jen tak neprotrhne, ale že by "zařídila" aby sklo popraskalo až po tolika ranách...
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tuším,že pedroH psal,že bezpečnostní fólie se nedávají na zadní okna.Právě z důvodu bezpečnosti.Takovou výdrž nemají standartní zatmavovací fólie.Té prý stačí pár ran a okno celé vyndáš....
Tak mi to říkal chlápek co mi je dával...