Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Vildo a říkal jsi Vařechovi, z jakého, že jsi klubu ? Já jen, jestli začal s realizaci té slevy pro naše auta, kterou nám nabídl. Bych mu popěkoval.
To mansart a jiní co nečtou vlákno:
Pro kluky z Moravy a pokud si chce někdo zajezdit, tak u Vařechy ve Zlíně-Malenovicích jsem dojednal slevu na folie pokud si 3-4 kluci z klubu domluví termín řekněme v rozsahu 14 dnů. Musíte říct, že jste z FF klubu (naší vizitku už má) a budete to mít za míň než 4.500,- (cena pro všechny okna v kombi) pokud si dáte nalepit folie AP.
Vařecha má ná stránkách APečka za 4000,- bez DPH. http://www.varecha.cz/folie/tonovani-au ... /ford.html
To mansart a jiní co nečtou vlákno:
Pro kluky z Moravy a pokud si chce někdo zajezdit, tak u Vařechy ve Zlíně-Malenovicích jsem dojednal slevu na folie pokud si 3-4 kluci z klubu domluví termín řekněme v rozsahu 14 dnů. Musíte říct, že jste z FF klubu (naší vizitku už má) a budete to mít za míň než 4.500,- (cena pro všechny okna v kombi) pokud si dáte nalepit folie AP.
Vařecha má ná stránkách APečka za 4000,- bez DPH. http://www.varecha.cz/folie/tonovani-au ... /ford.html
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No, hned po montáži jsem je tam taky neměl, ale to lepidlo je tekuté tak se mu nedivím. Já si myslím, že kdo má folie od Vařechy má taky kvalitní práci.Damon píše:Když jsem viděl folie co má Big bart tak ihned po montáži neměl ani bublinku.Precizní práce doufám že je taky budeme brzy mít na autě.Jasio píše: ....a jsou vidět menší i větší bublinky vyplněné lepidlem. Ty ale do 14 dnů zmizí, když lepidlo vyprchá. Já už je tam nemám.

- mansart
- Zkušený
- Ahmed
- Test driver
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Záleží jak si kdo představí bublinky. Abych je popsal tak jsem měl tak 2-3 mapky kolem 0,5cm na zadním a předních oknech, ale jak potvrzuje Ahmed zmizí to, tak se není čeho obávat, ale ten chlup by mě taky na..ral.Ahmed píše:Ja jsem tam mel 3 dny mapy, ale pak to postupne zmizelo, i pomerne velke fleky, cehoz jsem se obaval. Akorat mi na levem zadnim okne zazdil chlup![]()

-
- Zkušený
Navrhuju pro Ahmeda novou přezdívku ''CHlupáč''
Já měl na okně u řidiče bubliny,které byly vidět jen zevnitř,
bylo jich hodně a třetí den po montáži už jsem měl cukání
zavolat maníkovi,co mi to lepil,ale naštěstí to zmizelo,tak mi
spadl kámen ze srdce

Já měl na okně u řidiče bubliny,které byly vidět jen zevnitř,
bylo jich hodně a třetí den po montáži už jsem měl cukání
zavolat maníkovi,co mi to lepil,ale naštěstí to zmizelo,tak mi
spadl kámen ze srdce

FORD FOCUS 2,0 l, 3dv., 99, moondust silver
FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla
FORD FIESTA 1,25 l 5dv.99 blue metla
- mansart
- Zkušený
- vilda
- Nováček
No mě taky řekl 1 den nestahovat okna,bublinky jsem měl 3 asi 0.5cm řekl že se do 2-3 dnu podle počasí ztratí,no a stou domluvou na vic aut od klubu ja jel do ZOO cestou sem ukacal polovičku že tam jenom kuknem,aby sme viděli jak to vypadá,slunce v ponděli pražilo,děti v autě křičely že na ně svítí,tak polovička schválila investici na nic sem nečekal a auti tam hned nechal než si to rozmyslí.
FORD FOCUS 1.6 COMBI 2003
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: