bolo to presne tak ako popisujete, aby sme tu mali sekciu vianoce celý rok by bolo trosku divne, preto sa skryla, ked zewl vytvoril nove vlakno tak ju len damon sprístupnil...tot vsjo

Po pravdě já je taky moc nemusím, ale je to stejně hlavně pro děti.Skubi píše:nemám rád vánoce
no vidis, ja to vedel, ze si Damon celou dobu ze me dela sranduchmelko píše:nikto si z vás prdel nerobi...
bolo to presne tak ako popisujete, aby sme tu mali sekciu vianoce celý rok by bolo trosku divne, preto sa skryla, ked zewl vytvoril nove vlakno tak ju len damon sprístupnil...tot vsjo
To bude asi na dlhsiu diskusiu a nakoniec to aj tak bude vediet len Taťka ŠmoulaDrah píše:Jasně, akorát až když jsem odrostl, mi začalo bejt divný, že bylo tolik Šmoulů a jen jedna Šmoulinka... Může mi to někdo vysvětlit?Boban píše:Tys to taky hltavě sledoval![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ponik píše:Já naprosto souhlasím se ZewlemDamon si z nás dělá p*del
![]()
Určitě to tak je, protože v horní části fóra byla (ještě nedávno, to jest dnes odpoledne)jen sekce Nová tvář fóra a jakmile Damon přesunul Zewlovo vlákno Vánoce, zobrazila se tahle sekce![]()
![]()
No dobrá nic jsem nepřesouval to by přeci bylo vidět jinde,přiznám že to zřejmě nebylo na první pohled vidět.zewl píše:moje verze:
tahle sekce tu byla do unora roku 2007, pak uz zacla byt neaktualni (Vanoce a Novy rok), tak ju admin oznacil jako "invisible" cili neviditelnou pro bezne uzivatele. Ted, kdyz jsem zacal vlakno o Vanocich, tak toto vlakno presunul z pokecu do tohle zatim "invisible" sekce, ktera se tudiz stala "visible", cili viditelna (nebo to explicitne nastavil on, ze je znova viditelna). Jenom pro poradek jeste nastavil sekci novy nazev a to na aktualni rok, cili 2007-8
Tak jak to teda bylo?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů