to neřeš, hlavně že jsi se smál, páč samá práce a žádná sranda dělá z lidi volybjuty píše:to Skubi: já a veselej? já se smál tobě

mě bolí bránice ještě teď a chraptím jak v dobách, kdy jsem tahal 40 denně

to neřeš, hlavně že jsi se smál, páč samá práce a žádná sranda dělá z lidi volybjuty píše:to Skubi: já a veselej? já se smál tobě

ale chce to ten zvukový a obrazový záznam, ať všichni vidí, že má Chmelko talent a že brzo bude se Skubim vydávat dvd s živým vystoupením- LIVE FROM POSTUPICE 2007
 ale chce to ten zvukový a obrazový záznam, ať všichni vidí, že má Chmelko talent a že brzo bude se Skubim vydávat dvd s živým vystoupením- LIVE FROM POSTUPICE 2007  

že mu ho někdo namazal omastkemWolf2 píše:Skubi já na Maxíka myslím pořád ,hlavně na jeho zdravý.Je to plemeno ,které sežere kdekoliv cokoliv a hlavně nikdy nemá dost i když má bříško plné k prasknutí.Kanadské granule má rád,ale masíčko je masíčko a než se přijelo z Postupic domů ,tak stihl rozkousat vodítko ,asi na protest ,že byl na něm pořád uvázanej

co já, já jako Vašo jsem byl jen křoví, protože s Jožem se nedal držet krok, to prostě nešloFOCKI píše:já viděl a čůral

Učet za nové vodítko pošlu na přerovskou adresu ,hadej komu ????Skubi píše:že mu ho někdo namazal omastkemWolf2 píše:Skubi já na Maxíka myslím pořád ,hlavně na jeho zdravý.Je to plemeno ,které sežere kdekoliv cokoliv a hlavně nikdy nemá dost i když má bříško plné k prasknutí.Kanadské granule má rád,ale masíčko je masíčko a než se přijelo z Postupic domů ,tak stihl rozkousat vodítko ,asi na protest ,že byl na něm pořád uvázanej

Jsem si všiml ,že jsi se kolem jeho často motal ty
 Jsem si všiml ,že jsi se kolem jeho často motal ty   

to víš, sám sebe se mě blbě fotiloDamon píše:Se mu tam ty fotky dávají když na nich není Vašo ale i na něj určitě dojde,FOCKI píše:to Skubi: ale sekundovals nááádherněono i to křoví je někdy důležité

v klidu, už byly i horší věci a vše to určitě bude jen zdařilá fotomontážFOCKI píše:to Damon: no, já myslím,že pokud se tady zveřejní to video s koncertem, bude to lepší než tisíc fotek

a pak Skubi nevyleze z baráku na ulici

Video určitě bude když se u nás stavovali Jasiové v neděli kolem oběda tak to pouštěli u nás na TV a muselo to být super. Já jsem nebyl v tu dobu doma ale myslím že Fofinka,Fordíkova a Mirka Bobana spolu s Fordíkem a Jasiem 1 a 2 se určitě pobavili. Dokonce dorazila v průběhu vysílání i hlavní hvězda večera.FOCKI píše:to Damon: no, já myslím,že pokud se tady zveřejní to video s koncertem, bude to lepší než tisíc fotek

a pak Skubi nevyleze z baráku na ulici

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host