bolo super, super ludia, super auta, super jazda, super den !!!

moja priemerna spotreba BA - BB Sachticky - BA : 7,5l celkom fajn na to, ze sme bo dialnici kalili 130-150 (niekedy aj viac

mozno chceli, ze ked oni prisli na nas zraz, tak by sme my mali nabuduce prist na ich.TripleJay píše:To som si teda vsimol a len som oci otvaralerikm1 píše:A mozno ste si vsimli aj druh zraz. Zirafak bol urcite nieco dojednavat.![]()
![]()
![]()
A to som cely cas pred Tescom nechal FoFa odomknuteho
![]()
Ale vsimni si ich zrazove metody; nas bolo 12 aut a 21 ludi a oni mali 3 auta a tiez 21 ludi![]()
no nakoniec sa ukazalo, ze to bol len povoleny kontakt na pripojeni baterky. Baterka davala peknych 12.58 voltu a na kontaktoch asi tak cca. 0.63V. Po dotiahnuti kontaktu som zase pojazdny....chmelko píše:no fakt to vyzera ,že klakla baterka..dufam, ze to nebude nic horsie...
no tak to je vec...ale super, ze si prisiel na to, co to je.omik píše:no nakoniec sa ukazalo, ze to bol len povoleny kontakt na pripojeni baterky. Baterka davala peknych 12.58 voltu a na kontaktoch asi tak cca. 0.63V. Po dotiahnuti kontaktu som zase pojazdny....chmelko píše:no fakt to vyzera ,že klakla baterka..dufam, ze to nebude nic horsie...
no ono to nebolo bohvieco ani vratit sa do krcmy s otazkou: "Kto ma odvezie domov? Moj focus bezmocne stoji vonku"vcedula píše:no tak to je vec...ale super, ze si prisiel na to, co to je.omik píše:no nakoniec sa ukazalo, ze to bol len povoleny kontakt na pripojeni baterky. Baterka davala peknych 12.58 voltu a na kontaktoch asi tak cca. 0.63V. Po dotiahnuti kontaktu som zase pojazdny....chmelko píše:no fakt to vyzera ,že klakla baterka..dufam, ze to nebude nic horsie...
Taka mala provokacia: si predstav, ze by sa ti to stalo cestou no Sorozku. Ta hamba ....
tak to ja tiezmisoo píše:tak to som rad ze to dobre dopadlo !!omik píše:no nakoniec sa ukazalo, ze to bol len povoleny kontakt na pripojeni baterky. Baterka davala peknych 12.58 voltu a na kontaktoch asi tak cca. 0.63V. Po dotiahnuti kontaktu som zase pojazdny....
to verim, ja som raz rano isiel autom do roboty a vratil som sa domov, ze pojdem taxikom. Auto tam uz nebolo...omik píše:
no ono to nebolo bohvieco ani vratit sa do krcmy s otazkou: "Kto ma odvezie domov? Moj focus bezmocne stoji vonku"
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti