+ tam vloz obr. adptacni tabulky, ...
+ jak vypadaji prubehy na lambdach
Uz je toho tu moc a porad hledat co se delo a co ne ...

Kdyz to jde zrovna blbe, overovals ze napr. snimace teploty apod. nedavaji nesmysly ?
zajed, si k tominovi, a máš toViktorG píše:Protože není v mých silách záhadu vyřešit, není tu někdo kdo by se na to podíval? Vůz v podstatě nepotřebuji, takže mi nedělá problém jej odvést na několik dní stovky kilometrů daleko. V okolí sice jednoho šikovného servismana mám, ten ale bohužel nemá s dvoulitrem zkušenost a taky tápe. Referencím na internetu moc nevěřím, příklad za všechny, četl jsem zde výborné reference na autoservis + bazar ford, bohužel, právě odtamtud jsem ten střep koupil právě v tomhle stavu, s jejich komentářem "takovejch fokusů kdyby bylo..". Samozřejmě zaplatím veškeré náklady, čas a práci na tom strávenou. Tipy a nabídky prosím do SZ.
2. Ted jsem resil vlastne neco dost podobneho: studeny motor na prvni krizovatce tak tak, ze nechcipnul, 300 rpm, kontrolka baterie, navic 3 sec. reakce pri jizde na plyn apod. Po zahrati vse OK, v lete to nedelalo.Sepis prosim Te do 1. prispevku cos proveroval (co pripadne jeste ne)
+ tam vloz obr. adptacni tabulky, ...
+ jak vypadaji prubehy na lambdach
Uz je toho tu moc a porad hledat co se delo a co ne ...
Kdyz to jde zrovna blbe, overovals ze napr. snimace teploty apod. nedavaji nesmysly ?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti