Jedna technická... funguje vám stahování toho paklu fotek z Uložto? nějak mi to nechce fachčit jak doma, tak i v práci
Jináč teda díky všem za povedený srazík

Objevila se spousta nových forďáků a připadne mi, že snad i padnul rekord v počtu aut ...a to ještě fellaz od Třebíča přijeli jedním dohromady.
Nasály se nějaké nové informace, tentokrát to bylo hlavně o všelijakých kytičkách a jiných elektronických fičurách, včetně toho plejstejšnu

Adow s noťasem byl v permanenci, u mě se taky stavil a můžu potvrdit, že aktivovaný cyklovač funguje perfektně

Takže pro ty, koho s*re nespolehlivá funkce dešťového senzoru, je to jednoznačné doporučení.
Motokáry opět povedená taškařice a jako tradičně jsem byl nejčastějším zákazníkem safety caru v podobě místního zřízence, který mě nejednou zachraňoval z pneumatik. Dráha se zdá v pohodě, nejsem ale ten pravej, kdo by to mohl srovnat s M-Palácem. To se musí vyjádřit zkušenější. No ale oproti Boby je to nebe a dudy.
Takže účast v pohodě, nakonec dorazili de facto všichni, kteří byli avizovaní v úvodní prezenčce, takže soupiska vypadá asi takto, snad jsem na nikoho nezapoměl:
Adow, Stanley, Thom, fplisek, pLd, chrochtato, ZAHRY, LUKAŠ, xslide, STejk, DAveDOG, robinccech, LukPe, mufin, Abrc
Takže borci, kůlery na vás. Díky za sraz