a to je to, o čem jsem psal.

viz mail...silverwolf píše:tak jakej je vývoj? Od 8.11. už uběhlo pár dní.
Asi narazis na moznost, ze jela pomaleji nez byl mladik za ni ochoten akceptovat / nez byla max. povolena rychlost.h4rr0d píše:Zajimalo by me, jak rychle jela 46leta ridicka, ze ji mlady ucho s plnym autem zaclo v neprehlednym useku predjizdet.
Třeba mají taky dobré pojištění, tak proč takhle nejezdit.Thorrko píše:auto do kterého vrazili bylo od chachara, a ti s těma autama jezsí jako magoři, ve městě 100 a nerespektují skoro nic (většina).
Já s tebou plně souhlasím, ale bohužel se mi stává čím dál častěji, že musím předjíždět někoho kdo jede 60 mimo obec, notabene na rovném a přehledném úsekuStehnak píše:Asi narazis na moznost, ze jela pomaleji nez byl mladik za ni ochoten akceptovat / nez byla max. povolena rychlost.h4rr0d píše:Zajimalo by me, jak rychle jela 46leta ridicka, ze ji mlady ucho s plnym autem zaclo v neprehlednym useku predjizdet.
Minimalni rychlost na silnicich (nemluvim o dalnicich) pokud vim dana neni, takze pokud se nekdo neciti ani na povolenou rychlost, tak at jede klidne pomaleji. Pro neho lepsi dojet o 1/2 hodiny pozdeji, nez nedojet vubec, pripadne rychlosti kterou nezvladne jeste ohrozit ostatni ucastniky.
Stacilo malo a mohla to byt velka tragedie (snad nakonec nebude ani mala)... ale plne se stotoznuju s nazorem: "radši v životě ztratit vteřinu, než ve vteřině život".
kdyz te chytnou v protismeru (v jednosmerce ) tak by me docela zajimalo jake dukazni prostredky muzou dokazat ze si nejel jenosmerkou opacne .Thorrko píše: požadujeme provést takové a makové důkazní prostředky, kterými dokážeme, že se skutek nestal tak, jak je obviněnému kladeno za vinu."
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů