1. Mondeo sraz 2009

Moderátor:Quickie
Odpovědět
HmerX
Test driver
Test driver

Re: sraz - hustopeče ?

Příspěvek od HmerX » 20.06.2009 10:35

mondeo ??? : To jsi se kvůli té prudérní reakci přihlásil na toto fórum a založil si zde účet? :roll: A ještě otevřel nové vlákno? :?
Ford Focus 2005 2,0 TDCi

Rumcajs1
Test driver
Test driver

Příspěvek od Rumcajs1 » 20.06.2009 18:07

A já už myslel, že cestou přes youtube jsme našli dalšího člena, ale on je to jen kdosi, co se snaží kazit dojmy ze srazu. :?
I kdyby mi místo toho vína nalil kofolu tak by mi to v tu chvíli bylo asi fuk, byl jsem tam kvůli super partě lidí a myslím že to tak brali snad všichni zúčastnění.
Nejsem žádný znalec a tak můžu říct, že ať nám tlačil nebo netlačil do hlavy nesmysly, víno mi chutnalo a upřímně je mi fuk jakým způsobem to víno vyráběl, doslazoval a siřil.
No a jestli to dělá nějak načerno, tak je to jeho věc a mě to absolutně nezajímá. :D

Pardón, ale chtěl jsem reakci dát sem místo stávajícího vlákna o srazu, aby to dávalo smysl, pak bych poprosil Bobana nebo někoho z moderátorů aby to přesunul celý. Díky
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 20.06.2009 18:20

ano k přesunutí se dostanu, ale až zítra :-), dnes bohužel nestíhám, valím na scuk do Jihlavy :-)
mondeo ???: vítám tě mezi náma a díky moc za podrobnější vysvětlení ohledně problému s vinným mokem :idea:
vážím si toho, nicméně, popravdě i já sem požíval nealko a radši nechci vědět z čeho to dělaj :idea: :mrgreen: a zda při tom nevznikaj daňový tys no podvody :idea: :mrgreen: . Celý srázek byl hlavně o lidech kolem modrého oválu specielně zaměřeného na mondeo a to se myslím velmi povedlo, lidi byli skvělí a jestli dotyčný který nám umožnil se u něj setkat nám říkal to či ono mi uvízlo daleko míň v hlavě jak třeba vyprávění lidí co jsem osobně rád spoznal. Pokud bys měl chuť není žádný problém třeba dorazit na blížící se sraz Křivonoska a vzít sebou i nějaké kvalitní víno :idea: :wink:

jama
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: 1. Mondeo sraz 2009

Příspěvek od jama » 22.06.2009 11:02

mondeo ??? : najprv som ani nechcel na teba reagovat, ale nakoniec mi to nedalo...

1. dojem zo zrazu nam aj tak nezkaziš :)
2. vedel som že v hustopečích je hodne zavistlivých ludí, ale že to budú hnať až takto k ohovaraniu som si nemyslel
3. nehádam sa s tebou o hodnotách stanovených zákonom, v tom máš určite jasnejsie ako ja, ci hodne iných, ale teoria a skutočnost su dve rozdielne veci.
4. nevidim problem v tom aby si nás pozval k sebe do slklipku na ochutnanie praveho nefalsovaneho najlepsieho vina :D
5. nemyslim si vobec ze debata o majitelovi sklipku, ci kvalite jeho vina patri na forum o fordoch.
FORD Mondeo KOMBI, 2.0 TDCi , 96Kw, 6-ti kvalt, GHIA X, 2005
Obrázek
Obrázek

Uřvanej
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Uřvanej » 22.06.2009 23:53

Ty káčo,co to tady čtu????Jáký zákony???Jaký mondeo???Co je to za člověka???Panenko skákavá,vždyť on je zcela mimo mísu.Asi tu budu mušet nastolit pořádek,člověk si na chvíly odskočí za prací a hned se tu zjevují nekalé podivné živly. :lol:

mario
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mario » 23.06.2009 18:40

mondeo ??? píše:Zdravím všechny,

náhodou jsem na youtube narazil na video z vašeho srazu ve sklípku v hustopečích
a jako milovník fordů a vína musím říct, že se mi z toho udělalo špatně. Ten " vinař "
do vás tlačil nesmysly typu " záleží jak to dosladím " - dle zákona je povoleno doslazovat
vína té nejhorší kvality, končící na pultech jako bolehlavy za 29.90,- převážně určené
na ostravsko, ne do sklípku na jižní moravu. Asi je to tím, že onen pán není dle zákona registrovaným výrobcem vína a vy jste svojí návštěvou pouze podpořily šedou ekonomiku a danový únik. Jistě milá představa že ?

S pozdravem mondeo ???

PS: i míra síry je daná zákonnou normou - dělal z vás blbce za vaše peníze
sice nemám mondeo ale ty jsi asi magor ne? :lol: o víno přece vůbec nejde,jde jen o to se sejít,tomu asi nerozumíš :lol:
Ford Focus I HB, r.v. 98 , 1,6 16V Ghia
Obrázek

junior
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od junior » 23.06.2009 23:10

Ale notak páni, dyť von to s náma Mondeo??? myslel dobře :mrgreen:

to mondeo??? : víš, řeknu ti to asi tak, jsou normy a jsou normy, EU taky kecá do toho, kdy se má a jak podávat "náš" guláš a "naše svíčková", a kdy se to má lejt do záchodu a ti naši blbcí vládní z teho udělali normy, nesmíš si to tak brát :-D
Na druhou stranu jim mohl udělat prohlídku stylu "a tady máme červený a tady bílý, a do tohodle přidáváme bodláky a do tohodle dáváme králičí bobky ono pak má lepší bobquet" :-D

Z 97% stejně lidi nepoznaji jestli je ve víně cukr přidávanej umnělej či přírodní.

A ve finále na tomhle srázku nešlo vůbec o víno, ale o MONDEA a lidi co se kolem nich motaj protože je maji rádi a chtěli se o své radosti i strasti podělit s ostatníma a VÍNO tam bylo jen jako křoví a mě zatraceně štve že já tam ject nemoh :cry: :cry:

domluvil jsem
JUNIOR

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám :-)
Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Srazy - Morava“