tak to je brutal... celkom by ma zaujimalo co spravia ked budu potrebovat gumy co su niekde dolu v strede...salam píše:Je fakt, že tohle mi nepřipadá jako úplně ideální uložení pneumatik, zvláště na delší dobu. Je to z těchto stránek a je třeba dát párkrát refresh, páč se jim tam točí několik fotek.
Ale obávám se, že Wolf2 má pravdu.
ze vahas, netove obchody im poriadne znizuju ceny gum a odoberaju zakaznikov... napr. gumy v usa su este asi o polovicu lacnejsie ako tie nase z netovych obchodov, lebo tam je tych netovych obchodov plna prdelkillerhammer píše:ok, osobne mi je to fuk, preklikal som nejake obchody a zobral najlacnejsie, zjavne som klikal malo
kazdopadne neska mi typek v servise hovoril, ze z tychto inet obchodov posielaju pneu zle skladovane, zlepene dokopy paskou atd., ze maju pneu niekedy poskodene bocnice a uz sa im niekolkokrat stalo, ze mali problem to nasadit na disk![]()
som rad ze som nebol ten pripad![]()
a mozno si so mna robil iba srandu aby som na jar kupil u nich v servise, pekne kazdu zvlast zabalenu v originalnom igelite za 2-nasobnu cenu ako na inete
asi mas namysli 185/65/R14 a na tvojom mieste by som bral 195/60R15 pretoze na fofo su najidealnejsiekashel píše:že kúpim aj nové letné gumy, lebo aj tak potrebujem kúpiť 2ks pneu letných a teraz mám 2x185/65/15....a chcel by som asi niečo nižšie a širšie, takže zaujíma ma aké su plusy a mínusy, alebo aké by ste odporučili..pohrávam sa s myšlienkou na 195/55/15 alebo 195/50/15. Prípadne by sa hodili nejaké fotočky ako to vyzerá na aute.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host