koupit fofo 1.6 16v r.v2006 hned nebo pockat do noveho roku

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
wargi
Nováček
Nováček

Re: kdo se spalil pri prodeji

Příspěvek od wargi » 12.02.2009 14:45

no stocene km pri rocniku 2008 :idea: to dufam, ze nie
a napr wlk uz kupoval tam a bol spokojny (ako z autom tak aj s pristupom)
a ak tomu ja dobre rozumiem tak konkretne autoIN je autorizovany predajca tak snad nema za potreby nejako takto si "pomahat"...

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 12.02.2009 15:11

wargi píše:no stocene km pri rocniku 2008 :idea: to dufam, ze nie
a napr wlk uz kupoval tam a bol spokojny (ako z autom tak aj s pristupom)
a ak tomu ja dobre rozumiem tak konkretne autoIN je autorizovany predajca tak snad nema za potreby nejako takto si "pomahat"...
dobra a myslis jak pisou ze to maji primo od forda , tak ze oni zavolaji na ford , reknou my potrebujeme takove a takove vozy , dame vam tolik a tolik a oni reknou samozrejme , vy tam budete delat charitu dame vam je levneji nez ostatním .

nerikam ze se neda vykoupit kdyz nekdo potrebuje penize ale aby bylo 30 lidi v krizi co si koupilo 2008 a dalo ho do auto IN

a kdyz se podivas na Sauto tak prvni dve stranky jsou auta z auto in a pak o cca 40-50 draz zacinaji sice FL modely ale od jiných prodejcu . neco jako to same v nemecku kdyz si zadam levne auta tak mi vyjedou nabidky firem dovazejících ze jinych zemi do nemecka ( snad si to neprecte michal , ale spanelsko jsem asi nemyslel :mrgreen: ).

¨to gladiator : jde o to ze kdyz si prepocitas ceny v nemecku a v cechach u nových tak se o par desitek tisic treba lisi , ale u nich hodnota aut se ridi urcitými pravidly , tzn najete km stav , vybava , pozkozeni atd , a potom ti vyjde vysledna cena , kdesto u nas se kazdej podiva na tipcars nebo sauto , tam vidi nejakou cenu a podle toho usuzuje ze se to da privezt jeste levneji . a nebo vzhledem k tomu ze se stale vozi bourane tak samozrejme u bouraneho se dostanu niz ale kupec chce nebourane za cenu bouraneho . proto kdyz neco vybiram a je to opravdu nizka cena tak jsem smirenej s tim ze s tim autem neco bylo protoze nikdo ti neda auto treba o 2000euro levneji jen proto ze je v cechach krize :mrgreen:

a myslim ze puvodní smysl prispevku se zacal ubírat nekam jinam . tak muzete pokracovat v diskuzi nekde jinde .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

wargi
Nováček
Nováček

Příspěvek od wargi » 12.02.2009 15:45

nechapem, su tam auta z autoIN a potom uz len auta po FL o nieco drahsie, to len potvrdilo, ze ta cena je OK.
ved tie auta vobec niecu lacne 280t kc tj 10t eur je podla mna dost za take auto.
ved ked dolozim "tisicku" tak to rovno mozem ist do PL kupit nove;)

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 12.02.2009 15:58

wargi píše:nechapem, su tam auta z autoIN a potom uz len auta po FL o nieco drahsie, to len potvrdilo, ze ta cena je OK.
ved tie auta vobec niecu lacne 280t kc tj 10t eur je podla mna dost za take auto.
ved ked dolozim "tisicku" tak to rovno mozem ist do PL kupit nove;)
tabulkova cena je jen jedna protoze je to stejny rok a u nas je 10000euro 288000 a to je to co jsem psal , v nemecku stoji podobny 10500 nejlevnejsi .

ale je videt ze je zbytecne ti neco vysvetlovat , dej pak vedet jestli to chteli zaplatit hned a jestli s tebou jeli na VINTEST . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

Anndy
Test driver
Test driver

Příspěvek od Anndy » 12.02.2009 16:03

Neviem, co sa ondiete. Ved u nas pisu, ze u vas (cr) sa daju kupit jazdene auta o 10% lacnejsie
http://ekonomika.sme.sk/c/4306060/pri-k ... rcent.html
Focus II kombi, facelift, r.v. 2008, 1.8 92kw Duratec, Titanium X Galéria
Obrázek

The_Gladiator
Nováček
Nováček

Příspěvek od The_Gladiator » 12.02.2009 19:16

foki píše:ale je videt ze je zbytecne ti neco vysvetlovat , dej pak vedet jestli to chteli zaplatit hned a jestli s tebou jeli na VINTEST . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já jsem možná věčný optimista a idealista :) , ale tohle jsou podle mě jen spekulace. Osobně jsem tam nikdy nebyl, ale divil bych se, že by to u AutoIN nešlo nebo, že by jednali nějak neseriozně ... ale fakt nevím, no. Nebyl jsem tam. Chtělo by to něčí osobní zkušenost.

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 12.02.2009 19:27

wargi píše:....... konkretne autoIN je autorizovany predajca tak snad nema za potreby nejako takto si "pomahat"...
The_Gladiator píše:Já jsem možná věčný optimista a idealista :) , ale tohle jsou podle mě jen spekulace. Osobně jsem tam nikdy nebyl, ale divil bych se, že by to u AutoIN nešlo nebo, že by jednali nějak neseriozně ... ale fakt nevím, no. Nebyl jsem tam. Chtělo by to něčí osobní zkušenost.
tak ohledně firmy AUTO-IN je tu toho na fóru spousta, stačí zadat do vyhledávače a moc pozitivních názorů jsem nenašel :?
:arrow: AUTO-IN Pardubice
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

autotiptop
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od autotiptop » 12.02.2009 19:44

Foki má pravdu. Vůbec už to není o tématu "kdo se spálil při prodeji" a připadá mi to, že snad nikdo nečte moje příspěvky, protože by odpovědi na své dotazy našli právě tam. Pokud by jste tedy stále měli zájem o tuto diskuzi, myslím, že by se měla přesunout do tématu "koupit teď, nebo čekat"

Myslím, že je to zbytečná diskuze, protože jak už jsem zmiňoval i ty "překupovky" (Foki, já ten příspěvek četl :wink: ) nejsou až tak v KO stavu, aby se musely hned nákladně opravovat. Půjčovna je dobitá, ale servis měla (hodně záleží, jak to kdo přelakoval). A ty leasingovky a banky maji 100% servis.

Ve zbytku už bych se opakoval.

Ahoj Michal
F Focus / Mondeo (co je zrovna po ruce) - moje maličkost
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 13.02.2009 06:32

a jeste jeden prispevek k nabidce auto IN , ptal jsem se na urade jak je to s novým autem na jak dlouho ma technickou a u nas je nove auto na 4 roky , takze pokud to ma technickou do 2/2011 tak je to cerstve dovezene a prihlasene , protoze dovozovka je na 2 roky . takze nic neni z cech .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 13.02.2009 06:45

autotiptop píše: Myslím, že je to zbytečná diskuze, protože jak už jsem zmiňoval i ty "překupovky" (Foki, já ten příspěvek četl :wink: ) nejsou až tak v KO stavu, aby se musely hned nákladně opravovat.
ja vim ale kdyby byly v super stavu tak by byly nepatrne levnejsi ale ne treba o 2000e .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

autotiptop
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Re: koupit fofo 1.6 16v r.v2006 hned nebo pockat do noveho roku

Příspěvek od autotiptop » 13.02.2009 08:50

Tady si dovolím trochu s Fokim nesouhlasit, ale jen trochu. Španělská leasingovka moc dobře ví, že by ty auta už ve Španělsku neprodala. Nechci se tady rozepisovat o podmínkách prodeje nových aut ve Spainu, ale funguje tam státní podpora (krize tam je již 5 let a když se propadl prodej nových aut o 49%, tak vláda zasáhla)
Ta leasingovka nebo banka nebo půjčovna to auto pronajímala a samozřejmě si to spočítala, aby po ukončení pronájmu ta cena byla zajímavá pro trhy vých.evropy a Německa. Prostě jednoduše řečeno, je opravdová šance že když postavím identicky stavově stejné auta ze Spainu a Německa, tak to Španělské prostě bude levnější. U půjčovny je to jasné, ale u Německého a Španělského GE fleet nevidím ve stavu rozdíl, ale v ceně ano.

A ještě něco. Ve Španělsku nepotkáte Poláka, Čecha, Litevce jak tahnou za sebou vozík s naloženým autem. Na to je Německo, Francie a Holandsko. Ve Španělsku ví, že jim tam ráno před placem nebudöu stát odtahovky z celé vých.evropy.
M
F Focus / Mondeo (co je zrovna po ruce) - moje maličkost
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“