a napr wlk uz kupoval tam a bol spokojny (ako z autom tak aj s pristupom)
a ak tomu ja dobre rozumiem tak konkretne autoIN je autorizovany predajca tak snad nema za potreby nejako takto si "pomahat"...
dobra a myslis jak pisou ze to maji primo od forda , tak ze oni zavolaji na ford , reknou my potrebujeme takove a takove vozy , dame vam tolik a tolik a oni reknou samozrejme , vy tam budete delat charitu dame vam je levneji nez ostatním .wargi píše:no stocene km pri rocniku 2008to dufam, ze nie
a napr wlk uz kupoval tam a bol spokojny (ako z autom tak aj s pristupom)
a ak tomu ja dobre rozumiem tak konkretne autoIN je autorizovany predajca tak snad nema za potreby nejako takto si "pomahat"...
tabulkova cena je jen jedna protoze je to stejny rok a u nas je 10000euro 288000 a to je to co jsem psal , v nemecku stoji podobny 10500 nejlevnejsi .wargi píše:nechapem, su tam auta z autoIN a potom uz len auta po FL o nieco drahsie, to len potvrdilo, ze ta cena je OK.
ved tie auta vobec niecu lacne 280t kc tj 10t eur je podla mna dost za take auto.
ved ked dolozim "tisicku" tak to rovno mozem ist do PL kupit nove;)
Já jsem možná věčný optimista a idealistafoki píše:ale je videt ze je zbytecne ti neco vysvetlovat , dej pak vedet jestli to chteli zaplatit hned a jestli s tebou jeli na VINTEST .![]()
![]()
wargi píše:....... konkretne autoIN je autorizovany predajca tak snad nema za potreby nejako takto si "pomahat"...
tak ohledně firmy AUTO-IN je tu toho na fóru spousta, stačí zadat do vyhledávače a moc pozitivních názorů jsem nenašelThe_Gladiator píše:Já jsem možná věčný optimista a idealista, ale tohle jsou podle mě jen spekulace. Osobně jsem tam nikdy nebyl, ale divil bych se, že by to u AutoIN nešlo nebo, že by jednali nějak neseriozně ... ale fakt nevím, no. Nebyl jsem tam. Chtělo by to něčí osobní zkušenost.
ja vim ale kdyby byly v super stavu tak by byly nepatrne levnejsi ale ne treba o 2000e .autotiptop píše: Myslím, že je to zbytečná diskuze, protože jak už jsem zmiňoval i ty "překupovky" (Foki, já ten příspěvek četl) nejsou až tak v KO stavu, aby se musely hned nákladně opravovat.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host