TDCi - vstřikování
- aWe
- Nováček
Re: TDCi - vstřikování
Tak ak by to niekoho zaujimalo, tak jediny rozdiel medzi EJDR0010z a EJDR00301Z , o ktorom som sa dozvedel, je ze 301Z je uzsi a treba k nemu aj prislusne gufero. Inak dalsie rozdiely vedia snad iba v Delphi
. A 301Z nahradili 101Z. Tot vsjo.

- Zuzka
- Test driver
Tak jsem si dnes ráno vyzvedla Mondíčka v servisu: demontáž a vyčištění vstřikovačů
. Podle technika byly vstřikovače zalepené, ale vyčištění pomohlo. Nejsem naivní, takže vzhledem k najetým 160 000 km mě stejně asi jednoho dne čeká výměna, ale na nějakou dobu se to snad oddálilo. Cena 3700 včetně DPH (demontáž a montáž vstřikovačů, přezkoušení a vyčištění, výměna palivového filtru). Jestli je ta cena ok nebo ne to nevím, každopádně první dojmy super
. Hlavně je opravdu znát, že je auto mnohem tišší a i o něco málo živější
Celkově spokojenost i s přístupem servisu a jejich rychlostí. Jo ještě pro upřesnění, auto bylo v TP s.r.o. na Kladně.

Celkově spokojenost i s přístupem servisu a jejich rychlostí. Jo ještě pro upřesnění, auto bylo v TP s.r.o. na Kladně.
Ford Mondeo 2.0 TDCI 96kW kombi,2004,Ghia,modrá Tonic
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zuzko,platil jsem podobně... 

- Zuzka
- Test driver
Kóťo díky
. O to větší mám radost 

-
- Test driver
Ja myslim že je to cajková cena 

Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
- Docent
- Junior
3700kc je podla mna super cena...
Mozno viete, ze mam neaky problem z cerpadlom, mozno vstreky...ak by pomohlo taketo precistenie bol by som straaasne rad...14.7 idem do servisu na zistovanie zavady...ako som uz pisal podla diagnostiky by malo byt nprd cerpadlo, ale asi by som skor bral takuto ocistu...

Mozno viete, ze mam neaky problem z cerpadlom, mozno vstreky...ak by pomohlo taketo precistenie bol by som straaasne rad...14.7 idem do servisu na zistovanie zavady...ako som uz pisal podla diagnostiky by malo byt nprd cerpadlo, ale asi by som skor bral takuto ocistu...

Ford Mondeo Combi 2.5 V6 125kw Ghia, r.v07/01, 18´´alu, Eibach...Facelift na 2006+
Ex:Ford Mondeo Combi 2.0TDCi 96kw Ghia, r.v12/01, 18´´alu...Facelift na 2006+
Ex:Ford Mondeo Combi 2.0TDCi 96kw Ghia, r.v12/01, 18´´alu...Facelift na 2006+
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
U mě tahle očista vydžela 20 000km 

- Zuzka
- Test driver
Kóťo prosím tě máš ještě někde ty hodnoty z testování vstřiků ještě před tím čištěním? Zajímalo by mě, jak na tom byly ty mé v porovnání s tvými. Díky 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No,to brzo.Včera jsem byl v garáži a dělal pořádek.Papír jsem drželv ruce a říkám si co s ním,tak šel do popelnice.Ale nevím kdy se vyváží,tak zkusím co nejdřív zabufetit...
Hele,chceš to opravdu vědět?Znáš to..."děda dokud nevěděl jakej má tlak,tak byl do čista zdravej"
Hele,chceš to opravdu vědět?Znáš to..."děda dokud nevěděl jakej má tlak,tak byl do čista zdravej"

- Zuzka
- Test driver
Kvůli tomu se v popelnici nehrabej
Jen mě to tak zajímalo. Ale je pravda, že bych to nerada přivolala
, i když buďme realisté, dřív nebo později to stejně přijde 

Jen mě to tak zajímalo. Ale je pravda, že bych to nerada přivolala

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Že jsi to Ty,tak tam nakouknu... 

- Zuzka
- Test driver
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ropaka musite obcas protahnout do otacek v cervenem poli, pri teplem motoru ovsem. Vstriky se zanaseji bud nekvalitnim palivem ze strany privodu paliva nebo nizkou teplotou motoru a jizdou jen s lehtanim plynu ze strany spalovaciho prostoru. Na jednorazove procisteni mam nachystany pripravek "High Pressure 3 common rail Wynn`s". Pouziji jej asi tento tyden pred dotankovanim do plne a pred pomerne delsim cestovanim.
-
- Nováček
Ahojky,
prosím o radu s naším Mondeem, 2.2 Tdci, r.v. 2005, najeto údajně 90tis. V červenci začal zlobit setrvačník, tak jsme ve fordu koupili nový a odvezli ho do neznačkového servisu na výměnu. Při výměně zjistili, že se musí vyměnit i spojka
. Setrvák rozhodně nebyl ještě úplně na odpis, ale měli jsme před sebou delší cestu, tak jsme to řešili hned a nečekali až se to vysype úplně.
V září začalo auto znovu zlobit. Hůř šla řadit dvojka (u stedeného) a když byly na danou rychlost nízké otáčky, tak auto cukalo (předtím jen tak "brumlalo" jak jsem to znala z jiných aut). Minulý týden, když jsme nastartovali studený motor, tak šel tak nějak divně, jakoby nešel jeden válec. No a v sobotu se k tomu přidalo nevracení se otáček. Po rozjetí do vyšších otáček se zaseknou (cca na 1-2 vteřiny) na 2000 a pak stejně tak cca na 1200 ot. až pak to klesne na těch cca 800.
Spotřeba si myslím, že je pěkná, po dálnici kolem těch 130 to žere cca 5,5 a v kombinaci s městem kolem 6,5.
No, takže to manžel dneska odvezl k Charouzovi na diagnostiku a dopoledne volali, že PC nevykázal žádné chyby, takže jsou to vstřiky
. A to nějak nechápeme, mysleli jsme, že vstřiky se na diagnostice nějak projeví. Vymění nám palivový filtr (přinesli jsme si tam Delphi) a vyčistí vstřiky. Ale prosím poraďte, jestli teda vstřiky nechat vyměnit nebo to dát ještě na diagnostiku jinam? S tím setrvákem a spojkou už by toho bylo letos nějak moc...
Díky Martina
prosím o radu s naším Mondeem, 2.2 Tdci, r.v. 2005, najeto údajně 90tis. V červenci začal zlobit setrvačník, tak jsme ve fordu koupili nový a odvezli ho do neznačkového servisu na výměnu. Při výměně zjistili, že se musí vyměnit i spojka

V září začalo auto znovu zlobit. Hůř šla řadit dvojka (u stedeného) a když byly na danou rychlost nízké otáčky, tak auto cukalo (předtím jen tak "brumlalo" jak jsem to znala z jiných aut). Minulý týden, když jsme nastartovali studený motor, tak šel tak nějak divně, jakoby nešel jeden válec. No a v sobotu se k tomu přidalo nevracení se otáček. Po rozjetí do vyšších otáček se zaseknou (cca na 1-2 vteřiny) na 2000 a pak stejně tak cca na 1200 ot. až pak to klesne na těch cca 800.
Spotřeba si myslím, že je pěkná, po dálnici kolem těch 130 to žere cca 5,5 a v kombinaci s městem kolem 6,5.
No, takže to manžel dneska odvezl k Charouzovi na diagnostiku a dopoledne volali, že PC nevykázal žádné chyby, takže jsou to vstřiky

Díky Martina
Mondeo kombi, 2.2 TDCi, 2005, GHIA, kůže, navi Denso
-
- Nováček
Zdravím.Potřeboval bych poradit chci jsi koupit modeo r.v 2002 2.0 tdci.Majitel auta mi napsal že vstřiky mněnil a stáli 39000kč.NIkdy předtím jsem Forda nemněl tak mně zajímá jestli mužu poznat jako laik zda jsou v pořádku a na co bych si popřípadě mněl dát pozor.děkuji moc.