Moc díky za odpověď BAZOWSKI. Mohl bych se prosím ještě zeptat z jaké země mají u Bishofa auta ? Já bych chtěl koupit fokuse tak za 9500 euro. Jsou tam v téhle cenové relaci auta obouchaná nebo je potřeba si ještě připlatit za hezké auto ? DíkyBAZOWSKI píše:
Ja som kupil mojho FOFA 1.4.2008 u Bishofa (mesto Übach-Palenberg).
Jednanie fajn, auto fajn. Zatial spokojnost. Doporucujem si tam ale dopredu zavolat, pretoze ta ponuka na stranke je zle aktualizovana. Nezodpoveda skutocnosti. Ked som kupil moje auto, bolo na ich stranke este 2 tyzdne. Na to treba dat pozor. Ked som tam siel ja, bolo ich na webe asi 15 a ked som tam prisiel, tak som pomaly nemal z coho vyberat. Ale jednanie bolo fakt korektne. Papierovacky pohoda. Zamestnanec autohausu siel s nami na urad a vsetko vybavil. Ja som len podpisoval papiere a platil.
FF 1.6 kombi 2007
-
- Nováček
Re: FF 1.6 kombi 2007
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
podle toho jak maji udelanou nabidku tak na jedno foto 10 inzeratu . 

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to Wencaaa : a co chces kombi ? nebo 5dv.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- BAZOWSKI
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Spanielske pozicovne alebo leasingovky ...Wencaaa píše: Moc díky za odpověď BAZOWSKI. Mohl bych se prosím ještě zeptat z jaké země mají u Bishofa auta ? Já bych chtěl koupit fokuse tak za 9500 euro. Jsou tam v téhle cenové relaci auta obouchaná nebo je potřeba si ještě připlatit za hezké auto ? Díky
Dovazaju to naspat do Nemecka, lebo to lepsie predaju doma. A hned za kopcami je Holandsko a oddtial chodia kupovat potom ku nim.
Ja som spokojny ... ako som pisal, auta sa rychlo predavaju a na webe to zle aktualizuju. Samozrejme, ako pisal foki, tak 1 fotku pouziju na vsetky auta. Ale zodpoveda to. Vybava je v cenovej hladine taka ista. Tie auta sa lisia kilometrami a farbou. Ved to uvidis na stranke.
Ja som prisiel, ked som nemal pomaly z coho vyberat. Bol som tam tusim v utokok (1.4.08) a predajca hovoril, ze den predo mnou predal 3 ks a cez vikend prisli holandania a predal 5 aut.
Vyberal som potom z 3 kombiciek a ostal mi kus s poskrabanou kluckou. (To ale fakt nie je velky problem)
Neviem, ake su auta v cenovej hladine 9.500, ako uvadzas. Ja som chcel skoro nove a malo jazdene auto, takze moja cenova relacia bola ina.
Fotky este nemam poriadne nafotene, zatial len toto:
-
- Nováček
moc díky za info BAZOWSKI
to foki: koukám po pětidvéřovém focusu, 1,6 benzínfoki píše:to Wencaaa : a co chces kombi ? nebo 5dv.
-
- Nováček
Jak vidíš dole v mém podpisu, já koupil asi před měsícem a půl auto od Fokiho v Lišově, najel prvních 1000 km, a zatím samá spokojenost.Wencaaa píše: Ahoj,
neměl by jsi tip kde koupit spolehlivý focus ? Jako nejlepší varianta se mi zatím jeví zajet si pro něj do Německa, ale nevím kterému bazaru se dá věřit. Díval jsem se na bazary Autohaus Bishof http://www.automobile-bischof.de a Autocentrum Bad Lobenstein. Nemáte prosím někdo zkušenosti ? Díky