já teda tu včerejší diskuzi nestihnul a ani mě to nějak netrápí, ale tam snad někdo dal návod, jak obejít imobilizér a tidíž jak nastartovat? Já že jsem viděl, jak je imobilizér a jeho funčnost u Focusu realizována a moc nevěřím, že by to někdo z nás jen tak uměl obejít. Jiná věc je jen otevření dveří......Skubi píše:podle mě by to byla velká náhoda, kdyby si to tu včera někdo přečetl ( já to už nestihnul ) a pak šel na věc.
ODCIZENO - MICHLIKŮV KOMBÍK
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) Foqus dne 14.11.2007 14:39, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- Michlik
- Nováček
omlouvám se pokud jsem to tu zahltil ...
Vůz byl zamčený, def zajištěný, i když na vlastní oči jsem viděl jak se defend dá během 2 vteřin odstranit, akorát ta lokalita...
měl jsem ho na leasing, takže pojištěno, ale muziku a práci s tím mi nikdo nezaplatí, navíc takovýho už neseženu, za ty peníze...
(
Sedám na tram a jedu domů...
//
Vůz byl zamčený, def zajištěný, i když na vlastní oči jsem viděl jak se defend dá během 2 vteřin odstranit, akorát ta lokalita...
měl jsem ho na leasing, takže pojištěno, ale muziku a práci s tím mi nikdo nezaplatí, navíc takovýho už neseženu, za ty peníze...

Sedám na tram a jedu domů...

-
- Test driver
Salam:tu nejde o cenzuru, len som fakt nechcel aby tieto stranky boli tomu akokolvek napomocne
je jasne, že je to nahoda, že sa to tu včera riešilo, ale prečo to šírit dalej a dalej...
btw:ako písal Foqus:ak prišlo s odtahom, tak by im tento navod čo tu bol včera velmi napomocny..
aj ked si myslím, že obišli riadiacu jednotku, dufam, že zase tu nezačne niekto davat nejake blbe navody, ale nieje to nič zložite

je jasne, že je to nahoda, že sa to tu včera riešilo, ale prečo to šírit dalej a dalej...
btw:ako písal Foqus:ak prišlo s odtahom, tak by im tento navod čo tu bol včera velmi napomocny..
aj ked si myslím, že obišli riadiacu jednotku, dufam, že zase tu nezačne niekto davat nejake blbe navody, ale nieje to nič zložite

-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
tak obejít ji lze asi určitě, ale myslím, že zloději, kteří mají toto know-how k dispozici se zaměřují na káry jiné kategorie či značky. Spíš to vidím, že po odtahu teď jeho fík stojí na nějakém věhlasném vrakáči v okolí Prahy a dříve nebo později budou mít někteří z nás kus Michlikova fíka v tom jejich.... 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Uz to nereste tu vcerejsi diskuzi (navody pro zlodeje)
Myslim, ze je to vsem jasne, o co slo. Je to furt dokola.
Michlik: jeste ze auto bylo pojistene... Ten defend lock je fakt k zasmani. I kdyz ho mam taky a spoleham na nej. Doufam, ze vse probehne hladce co se tyce pojistovny. Asi bych moc nepocital s nalezenim fika
Co s tema klicema? Mel jsi vsechny tri klice k defend locku? A k autu oba dva? A predchozi minulost fika je jasna?

Michlik: jeste ze auto bylo pojistene... Ten defend lock je fakt k zasmani. I kdyz ho mam taky a spoleham na nej. Doufam, ze vse probehne hladce co se tyce pojistovny. Asi bych moc nepocital s nalezenim fika

Co s tema klicema? Mel jsi vsechny tri klice k defend locku? A k autu oba dva? A predchozi minulost fika je jasna?
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no ona to pojisteni v pripade leasingu je fajn, ale pro leasingovku. Ta shrabne prachy a s klientem si vytrou zadek, teda neco mozna dostane, ale jestli to auto nemel dlouho, tak treba jeste neco leasingovce zaplati....zewl píše:Uz to nereste tu vcerejsi diskuzi (navody pro zlodeje)Myslim, ze je to vsem jasne, o co slo. Je to furt dokola.
Michlik: jeste ze auto bylo pojistene... Ten defend lock je fakt k zasmani. I kdyz ho mam taky a spoleham na nej. Doufam, ze vse probehne hladce v tvem pripade.

Jinak nevim, proc by se tu nemohla zminit vcerejsi diskuse, kdyz se zde mluvi absolutne nekonkretne.....
Naposledy upravil(a) Foqus dne 14.11.2007 14:56, celkem upraveno 1 x.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: