Východočeský sraz Focus-17.5.08.restaurace RECESE !!!!!!!
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Jari
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
v klídku, jak už jsem řekl a když mi to bude pasovat, tak taky rád přijedu, ale do května je ještě daleko, no a co se týče místa, tak mi to je celkem jedno ( nebyl jsem tam, ani tam
), jen ten Konopáč je pro mě mediálně známější 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jj já taky

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- Jari
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Von to Neeo trochu šponuje
Jinak sem sehnal už dva malý sponzory:1/dnes jsem mluvil na firmě u který jezdím,a mám slíbeno menší dotaci ve formě naturalií.To znamená,že veškerý chleba+rohlík+houska+vánočka bude zdarma.2/zlomil jsem i tchýni(má malej koloniál),že prej naše rozmlsaný žaludky nebude podporovat,ale když jsem jí řekl,že tam budou i děti,tak slíbila,že prej pro ně se určitě něco najde(lízo,sůša atd.)Jěště mám v okolí dvě výrobny masa,tak tam zkusím zajet,páreček by taky nebyl špatnej

Jinak sem sehnal už dva malý sponzory:1/dnes jsem mluvil na firmě u který jezdím,a mám slíbeno menší dotaci ve formě naturalií.To znamená,že veškerý chleba+rohlík+houska+vánočka bude zdarma.2/zlomil jsem i tchýni(má malej koloniál),že prej naše rozmlsaný žaludky nebude podporovat,ale když jsem jí řekl,že tam budou i děti,tak slíbila,že prej pro ně se určitě něco najde(lízo,sůša atd.)Jěště mám v okolí dvě výrobny masa,tak tam zkusím zajet,páreček by taky nebyl špatnej

- NEEO
- Test driver
- NEEO
- Test driver
No takový čerstvý rohlíčky by nebyli marný.Ale horší to bude s máslíčkem na ty rohlíčky.Po těch cenách co jsou ted v obchodech.Jari píše:Von to Neeo trochu šponuje![]()
![]()
Jinak sem sehnal už dva malý sponzory:1/dnes jsem mluvil na firmě u který jezdím,a mám slíbeno menší dotaci ve formě naturalií.To znamená,že veškerý chleba+rohlík+houska+vánočka bude zdarma.2/zlomil jsem i tchýni(má malej koloniál),že prej naše rozmlsaný žaludky nebude podporovat,ale když jsem jí řekl,že tam budou i děti,tak slíbila,že prej pro ně se určitě něco najde(lízo,sůša atd.)Jěště mám v okolí dvě výrobny masa,tak tam zkusím zajet,páreček by taky nebyl špatnej![]()
![]()

- kalimoco
- Pokročilý
- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Jari"]Von to Neeo trochu šponuje
Jinak sem sehnal už dva malý sponzory:1/dnes jsem mluvil na firmě u který jezdím,a mám slíbeno menší dotaci ve formě naturalií.To znamená,že veškerý chleba+rohlík+houska+vánočka bude zdarma.2/zlomil jsem i tchýni(má malej koloniál),že prej naš......
Přivezu a zabezpečím pro účastníky čajíky pro děcka žvejky ,musli tyčky a tak co bude na krámu....že by soutěž pro děti ,aby jsme je jen tak nerozmazlovali

Jinak sem sehnal už dva malý sponzory:1/dnes jsem mluvil na firmě u který jezdím,a mám slíbeno menší dotaci ve formě naturalií.To znamená,že veškerý chleba+rohlík+houska+vánočka bude zdarma.2/zlomil jsem i tchýni(má malej koloniál),že prej naš......
Přivezu a zabezpečím pro účastníky čajíky pro děcka žvejky ,musli tyčky a tak co bude na krámu....že by soutěž pro děti ,aby jsme je jen tak nerozmazlovali

- Usak
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja se musim pridat, urcite prijedu rad kdyz me to vyjde a sezenu ridice, protoze mam hezke vzpominky a bude tam maso coz si nemuzu nechat ujit, k tem lizatkam a susenkam by mohla prihodit griotku, ta je taky sladka
Zkusim taky neco sehnat, ale sef ten ma jen pocitacovou firmu a kousat do starych Ramek asi nebude to nej
Jinak hlasovat budu az po novem roce, je to jednodusi uz bude nekde velka prevaha a nebudu muset nad tim premyslet, me je to jedno kam me odvezou