Ja jsem si ESP prikoupil, v zime to je urcite nenahraditelne a navic, kdyz rikas, ze s tim bude jezdit zena, tak je to jasne, ne?

ale bude to FL 2008...Novy Focus az tak za 2 rokyAhmed píše:Ten novy model pokud vim by nemel byt facelift, ale novy Focus, aspon to tak psali. Bude na trhu ale az 2008. Cena urcite zadna akcni nebude, mozna trosicku slevni ten stary, ale vzhledem k tomu, ze ted uz je jenom akcni nabidka collection a jenom 1,6 benz a 1,6 tdci a zmizela verze ambiente a 1,4, tak nevim jak to bude s cenama. Ubrali tam i nejakou vybavu, ale naopak zase pribylo neco, co se da za priplatek koupit.
Ja jsem si ESP prikoupil, v zime to je urcite nenahraditelne a navic, kdyz rikas, ze s tim bude jezdit zena, tak je to jasne, ne?A kdyz vletis do nejake silene kaluze, tak ti ESP taky pomuze. Navic k tomu mas TCS a EBA + ty kotouce vzadu, takze myslim, ze neni co resit
![]()
Ja tam tu regulaci mam, beru to jako samozrejmost u II. Na vypinaci svetel to fakt neni?salam píše:Tak jsem místo oběda skočil mrknout se na Fíkus - shodou okolností ho měli i v té červené Tango a s červenými sedadly. Zítra se v něm zkusím i projet.
Jen mi přišlo hloupé, že nemá regulaci podsvětlení přístrojovky. Jak jste na tom, kdo ji taky nemáte? Netahá to v noci za oči?
Ak mate tie akciovky rovnake ako u nas, tak regulaciu ma len Ghia. Ja ju tiez nemam, zatial som v noci siel len trasu Praha-Bratislava po okreskach a uroven podsvietenia mi prisla velmi prijemna. Vsetko dobre viditelne ale oci to netahalo.Ahmed píše:Ja tam tu regulaci mam, beru to jako samozrejmost u II. Na vypinaci svetel to fakt neni?salam píše:Tak jsem místo oběda skočil mrknout se na Fíkus - shodou okolností ho měli i v té červené Tango a s červenými sedadly. Zítra se v něm zkusím i projet.
Jen mi přišlo hloupé, že nemá regulaci podsvětlení přístrojovky. Jak jste na tom, kdo ji taky nemáte? Netahá to v noci za oči?
Jo zákazníci si vymýšlí spoustu věcí, ale někdy to skutečně nejde i kdyby se na hlavu stavěli.herizn píše:to salam:neber to ve zlým,ale podle toho co jsi tady napsal v tomto vlákně si myslím,že nějaký příplatek za ESP Tě "absolutně nerozhodí",páč na chudáka nevypadáš a určítě to v krizové situaci ocení ne jen Tvoje žena.......(vím o čem mluvím,páč sám ESP-čko mám),a věřím tomu,že se s prodejcem domluvíš i na tom stmívání palubky,protože u dobrého prodejce platí:náš zákazník-náš pán.....jen je trošku přitlač,že deš jinam a do týdne Ti vyhoví.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host