Leasing nebo uver?
- Mike
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
Urok ti nikdo dopredu nerekne a ani si ho nijak nespocitas. Max. nejak orientacne. Zkus se podivat treba na http://www.finance.cz -> bankovnictvi -> uvery... Nebo si projdi nabidky jednotlivych bank. Kazda chce po tobe neco jineho, jedna treba rucitele, druha rucitele a majetek, u treti si musis zalozit osobni ucet, jinak ti ty prachy nedaji... A kdyz tohle vsechno prostudujes a projdes, tak nakonec budes rad, ze ten uver dostanes a nebudes resit nejaky urok a zustane ti jedna banka
Urok ti spocitaji jedine tak, ze podas zadost a pred podpisem jim reknes, ze to nechces, jinak ti to nereknou. Pokud mas treba plat do 15 000,- tak budes rad, kdyz dostanes uver na 190 000,-

- Ahmed
- Test driver
Taky zalezi na delce splaceni. Na cim delsi dobu si ten uver vezmes, tim lepsi urok dostanes, ale ve skutecnosti te to vyjde samozrejme draz, nez na kratsi dobu. Jak rikam, vsechno je to o penezich. Napr. kdyz beres 10 000,- mesicne, tak ti pujci treba 160 000,- se splatkama na 72 mesicu, na 60 by ti to uz treba nepriklepli. Navic, kdyz se v domacnosti staras o nejakou osobu, treba nezamestnanou, atd., tak ti z tvojeho prumerneho platu odectou zivotni minimum te osoby a ty na uver muzes zapomenout. Pokud jim to nereknes a oni na to prijdou, tak budou vymahat ty prachy zpatky + nejake penale...
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
já bral úvěr 200.000,- , úrok 8,5%, měsíční spalátka cca 5300,- na 3,5 roku. a jak už bylo řečeno, je to moje, a kdyby se cokoliv stalo můžu to prodat a něco trhnout a nebude to bolet. nehledě na to, že u bazarových vozů na leasing se dost často stává, že 3 - 4 měsíce před koncem leasingu je vozidlo záhadně ukradeno. leasing se musí doplatit a nemáte ani prachy ani auto.
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem se kdysi také rozhodoval zda vzít leasing nebo ne. Po přečtení smlouvy a zjištění, že se jedná prakticky o placení půjčovného (proto musí být auto pojištěno havarijně i proti odcizení, plnění pojišťovny je ale směrem k lesingové společnosti) a přednostní získání auta za zůstatkovou cenu, jsem do toho nešel.
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tož za pul mega už můžeš koupit funglovku focuse 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car