stoupajici rucicka tachometru
-
- Člen klubu
Re: stoupajici rucicka tachometru
Mne to cukalo pri padani a vyskakovani rucicky. Pri padnuti na nulu motor ako keby stratil tah. Ked sa rucicka vratila, motor opat ozil.
-
- Nováček
Tak že by to fakt bylo tim čidlem?:) jestli jo tak super,to by se vyřešily 3 problémy jednou ranou
)
Zkusim dneska ještě vyčistit vzduchovej filtr pro jistotu ale to by auto škubalo asi furt kdyby byl zanešenej...?
Jinak jak jsem psal v prvním příspěvku,chyba d262 Missing speed, tacho, engine temperature or odometer count,tak snad to bude fakt ono
)

Zkusim dneska ještě vyčistit vzduchovej filtr pro jistotu ale to by auto škubalo asi furt kdyby byl zanešenej...?
Jinak jak jsem psal v prvním příspěvku,chyba d262 Missing speed, tacho, engine temperature or odometer count,tak snad to bude fakt ono

Ford Focus 1.6 16v zetec,5d.hatchback,r.03
-
- Nováček
jo a ještě jedna věc,když jsem zvedl kapotu tak vpravo vedle vzducháče mi kouká takovej silnější kabel s pojistkou ve skle co nikam nevede...nevíte?vyfotím to a hodim to sem 

-
- Člen klubu
Vymenit ho treba tak ci tak. Co to vsetko vyriesi uvidis.
Pravdepodobne tam predchadzajuci majitel mal pripojeny zosilnovac (ak je to hrubsi kabel, dorabany).
Pravdepodobne tam predchadzajuci majitel mal pripojeny zosilnovac (ak je to hrubsi kabel, dorabany).
- miki21
- Test driver
Jěště bych Tě požádal o doplnění auta a motorizace do podpisu- usnadní to případné vysvětlování případných problémů. 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
- Nováček
Byl jsem u kamaráda co se hrabe v autech(dneska zrovna v camaru)trochu se pohrabat ve focusu,jelikož nemam doma ani šroubovák.
Pojistka byla fakt od zesíku jak psal Stano. chtěl zkusit jestli se nacpe do kufru tak jsem ho tam zavřel a on tam pod koberečkem našel kábly...tak že brzo si tam něco dám:)
Chtěl jsem se podívat na vzducháč ale asi po hodině jsem to vzdal,2 šrouby jsem povolil v pohodě ale ty další dva(vlevo dole a vpravo nahoře)se protáčej,vlastně se protáčí ten váleček v krytu a jak naschvál se k těmhle dostává nejhůř...všude mraky nářadí ale nemohl jsem to pořádně chytit ničím..nějakej fígl?

Pojistka byla fakt od zesíku jak psal Stano. chtěl zkusit jestli se nacpe do kufru tak jsem ho tam zavřel a on tam pod koberečkem našel kábly...tak že brzo si tam něco dám:)

Chtěl jsem se podívat na vzducháč ale asi po hodině jsem to vzdal,2 šrouby jsem povolil v pohodě ale ty další dva(vlevo dole a vpravo nahoře)se protáčej,vlastně se protáčí ten váleček v krytu a jak naschvál se k těmhle dostává nejhůř...všude mraky nářadí ale nemohl jsem to pořádně chytit ničím..nějakej fígl?