uz asi vsetko predal,kupil,povymienal....Skubi píše:taky lehce odbočím, co jsi mu udělal, že už jsem ho tu dlouho neregistroval?zirafak píše: iba tak pomimo...debata,ako ja s Magic-om![]()
![]()

tak to jo a končím tuhle odbočkuzirafak píše:uz asi vsetko predal,kupil,povymienal....Skubi píše:taky lehce odbočím, co jsi mu udělal, že už jsem ho tu dlouho neregistroval?zirafak píše: iba tak pomimo...debata,ako ja s Magic-om![]()
![]()
![]()
![]()
JJ, v pohodě. Hlavu si z toho netrhám, protože rozhodně nejsi jedinej kdo si ze mě kvůli kolům dělá furt srandu (Big_Bart a Taspy atd)Damon píše:To my se jen tak špičkujeme ale je to v pohodě.
Teda aspoň doufám co AberFe??
Hele a není to divný že jsme z jedné vesniceAberF píše:
JJ, v pohodě. Hlavu si z toho netrhám, protože rozhodně nejsi jedinej kdo si ze mě kvůli kolům dělá furt srandu (Big_Bart a Taspy atd)Jenže to už vám zítra skončí
![]()
NJN, to jenže byste nesměly bejt sousediDamon píše:Hele a není to divný že jsme z jedné vesniceAberF píše:
JJ, v pohodě. Hlavu si z toho netrhám, protože rozhodně nejsi jedinej kdo si ze mě kvůli kolům dělá furt srandu (Big_Bart a Taspy atd)Jenže to už vám zítra skončí
![]()
![]()
Jo a s tím klidem to ty jsi tu furt psal že už budou jedny,druhý ....kola do srazu.
Nadělám, ale nevím čí barák zbouratDamon píše:Nenaděláš nic.AberF píše:
NJN, to jenže byste nesměly bejt sousedi![]()
![]()
se nějak dlouho projíždíš, asi si je nemůžeš vychutnatAberF píše:Tak pánové, kolečka jsou na autě. Odpoledne až se vrátím z vyjížďky tak sem hodím fotky. HURÁÁÁÁÁ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů