k těm rozvodům, možná sem to popletl a neříkal rozvody, nejsu si teď jistej..
díky, snad se pak podělíš s tím co ti odepíšeV12 píše:Podla mna polepene po poriadnej buracke na predok. Hodil som mu k inzeratu zopar otazok, som zvedavy, co odpise...

díky, snad se pak podělíš s tím co ti odepíšeV12 píše:Podla mna polepene po poriadnej buracke na predok. Hodil som mu k inzeratu zopar otazok, som zvedavy, co odpise...
Jojo. Prodává mj. psa a nože do soustruhu.stano. píše:Staci sa pozriet na jeho dalsie inzeraty.
stano. píše:Staci sa pozriet na jeho dalsie inzeraty.
Nejako tomu nemozem uverit - naco do toho tlacil tolko prachov ? Preto :1-predni cast je predelan na 2009,,,,2-podle vin je to max vybava ale po koupy noveho vozu je auto komplet predelano-podvozek,plasty,kridlo atd delala to firma MS v nemecku ,,,,3-celni okno jsem sehnal uplne nove tak jsem ho tam nechal namontovat,,,,4-na auto mohu domontovat nove xenonove svetla,,,,pokud mate zajem tak se v patek ozvete a domluvime se naschle
Slusne som sa mu podakoval, ze nemam zaujem.palubovka neni menena a auto bylo bourano velmi lehce na predek poskozen levy blatnik roh kapoty a skrablej naraznik -chladicova stena chladice byly OK tak jsem nechal namontovat novy predek 2009 mam jeste puvodni naraznik a jeden blatnik kapotu a svetla jsem jeste v pohode prodala to celni okno jsem taky uz pouzil na jiny vuz, to auto i po nehode normalne jezdilo a chladice byly plne pouze se strikaly blatniky,kapota,naraznik.....s autem neni problem zajed do nejakeho servisu a nechat udelat kompletni prohlidku vim co jsem koupil a ted prodavam...naschle
a proc dle vin tam dvirka maji byt ?palubovka neni menena
Takze z tej velmi miernej buracky bola asi poriadna rana, pri ktorej vyletel minimalne spolujazdcov airbag. Ktovie, ci tam pri oprave dal novy, ako aj veci s nim suvisiace - predpinac pasov atd.Pokial palubovka nema v strede zhora malu priehradku so zatvaracim poklopom, bola menena. Pretoze podla VIN to z pasu od Forda zislo prave s tou priehradkou. Aby som toto vedel, nemusim ist do servisu. Takze dakujem, nemam zaujem.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti