DO je nefunkcne
-
- Nováček
Re: DO je nefunkcne
tak vse uz maka stacilo pockat o chvilku dele pri kodovani.Ale dekuji za snahu pomoci
-
- Nováček
Zdravím, mám FFII 2006, 1,6 tdci (81 kW) a přestalo mi jít DO k centrálu. Vyměnil jsem baterku a stále nic. Čistil jsem kontakty v klíčku, zkusil jsem spárovat klíč dle informací zde na fóru, 4x otočit v zapalovaní, auto pípne, máčknu na klíček a pípne, že signál přijalo, ale DO stále nefunguje (zkoušel jsem i mačkat při spárování po různě dlouhých intervalech - vždy to pípne, ale DO nejde). Mám ještě druhej kliček ale ten DO nemá. V manuálu jsem koukal, jestli to nejsou pojistky, ale nevěděl jsem, která by to mohla být. Zkusil jsem kouknout na všechny, které měly něco společného s centrálem...ty byly v pořádku.
Máte s tím prosím někdo zkušenosti, co by to mohlo být?
Děkuji za rady.
Máte s tím prosím někdo zkušenosti, co by to mohlo být?
Děkuji za rady.
- miki21
- Test driver
U FF I je ještě pojistka centrálu ze zadní strany pojitkovky pod palubkou. Netuším, jestli to je i u FF II
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... tr%C3%A1lu

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
- Nováček
Koukal jsem do manuálu a tam jsem našel pojistky v prostoru motoru a pod kastlíkem u spolujezdce a ty jsem kontroloval. Zkusím je projít ještě jednou, jestli jsem se nepřehlíd, ale myslím, že byly všechny v pořádku.miki21 píše:U FF I je ještě pojistka centrálu ze zadní strany pojitkovky pod palubkou. Netuším, jestli to je i u FF IIhttp://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... tr%C3%A1lu

-
- Nováček
Zdravím, jelikož mi již nikdo jiný neodepsal, usuzuji, že mám asi problém, se kterým budu muset do Forda k těm vydřidůchům...Cinator píše:Koukal jsem do manuálu a tam jsem našel pojistky v prostoru motoru a pod kastlíkem u spolujezdce a ty jsem kontroloval. Zkusím je projít ještě jednou, jestli jsem se nepřehlíd, ale myslím, že byly všechny v pořádku.miki21 píše:U FF I je ještě pojistka centrálu ze zadní strany pojitkovky pod palubkou. Netuším, jestli to je i u FF IIhttp://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... tr%C3%A1lu

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
zkusil bych jim rict ze jsou vydřiduši ale ze by jsi od nich potreboval pomoci
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :