konecne normalna skusenost...
poviem to tak, ze tvoja mama nebude hladat ziadne super vozenie (ak teda nie je byvaly zavodnik

. skor ju bude zaujimat, ci sa jej do kufru vojde nakup, ci si bude mat kde odlozit flasu s vodou a co je najdolezitejsie, pokial ma to auto byt na dozivotie, tak nech sa jej hlavne paci, jak exterier tak interier. bude to proste jej auto. vobec by som nejak extra neriesil motor po vykonovej stranke, ale len a len po stranke spolahlivosti. dokonca ani spotreba nehra rolu, pretoze pri najazde 5000 km a rozdiele v spotrebe 1l to bude stat za rok 2000 kc na viac.
co takto si s mamou zajst do bazaru sa na niecom zviest, pripadne po rodine nieco vyskusat. inac to s tou toyotou...nepride mi o moc mensia, skusal si to zvnutra? predsa len, zvonku to moze klamat

osobne si myslim, ze viac menej so ziadnym autom v tomto segmente neurobis chybu, kedze ten najazd je minimalny. kludne by som sa poobzeral po francuzskej alebo talianskej produkcii, ti to s malymi autami vzdy vedeli (napriklad mne sa grande punto velmi paci

.
good luck