To mi za to stojí a jsem zvědavej na kombinaci cena/užitná hodnota

Wolodyjowsski píše:Tak tohodle mistra si za 590 kachlí najmu v Brně na zkoušku sám!
To mi za to stojí a jsem zvědavej na kombinaci cena/užitná hodnota![]()
![]()
To rozhodně!foki píše:Wolodyjowsski píše:Tak tohodle mistra si za 590 kachlí najmu v Brně na zkoušku sám!
![]()
asi nekdo zjistil jak na tom rejzujete
Tak to jsem zvědavá na výsledekWolodyjowsski píše:Tak tohodle mistra si za 590 kachlí najmu v Brně na zkoušku sám!
![]()
Je to tak.tym píše:Z vlastní praxe můžu tak nějak potvrdit, že nejhorší je, když člověk shání auto rychle. Pak je ochoten vzít skoro cokoliv, objede pár aut a je tak zoufalý, že přestává myslet racionálně a spoustu věcí přehlíží a chlácholí se, že to bude v pohodě... Naštěstí jsem si nikdy nijak nenaběhl, ale kolikrát jsem z toho byl na nervy, když jsem auto opravdu potřeboval... ale to už je pár let, poslední dobou nějak moc na auta nechvátám. Takže bych doporučil moc nechvátat.
Nezbývá, než slovenskému zájemci popřát "hodně štěstí s tém pertinaxem"skira píše:Tak to jsem zvědavá na výsledekWolodyjowsski píše:Tak tohodle mistra si za 590 kachlí najmu v Brně na zkoušku sám!
![]()
Já už to nezjistím (to brněnské auto bylo podle VINu vylhané do posledního šroubku). A s jihlavským krasavcem, na kterého jsem poptávala posudek u Vás, už mám také smůlu. Dnes ho odvezli slovenskému zájemci
No...
Tak už to prostě chodí.skira píše:Ano, ano
Jen škoda všech těch (teď už zbytečně) napsaných písmenek.
(I když kdo ví, třeba se v nich ten slovák najde.)
Čímžto děkuji všem!!!
S tym plne suhlasim, majitel sa bude veeelmi cudovat, ked bude musiet do servisu na vymenu DPF a doliatie aditiva. A palka to bude poriadna. Ale kto chce kam, pomozme mu tam. Akceptoval to. Presne tak to akceptoval aj kamarat, kupil tam 2.0TDCI DPF kombi S paket so 157k km. Zatial jazdi bez problemov.Wolodyjowsski píše:Nezbývá, než slovenskému zájemci popřát "hodně štěstí s tém pertinaxem"
Wolodyjowsski píše:Zkuste tuhle bábu http://www.autozoo.cz , samotného by mě zajímalo,jak funguje...
Zatím jsem ji přistihl jen při opisování (http://www.nehody.net/?p=525), ale třeba toho umí i víc...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti