No, to byl asi "umělec"-filip.vasata píše:ta šálená páka, co vypadá jak šajtrpáka od Avie je prej tempomatpetulak píše:Co,to má za přípravek,vlevo pod volantem?![]()

No, to byl asi "umělec"-filip.vasata píše:ta šálená páka, co vypadá jak šajtrpáka od Avie je prej tempomatpetulak píše:Co,to má za přípravek,vlevo pod volantem?![]()
mám to v plánu ihned zejtra, buď se najde nějaká dobrá duše, nebo dám pětikilo za vytáhnutí infa z Autotraceru, to mě nezabijeJardak píše:Tak ono to má fakt tempomat? Já myslel,že to tam napsaly jenom aby zaplnily odstavec výbavy co nejvíc....
Zase je šance,pokud to má tempomat,že to jezdilo delší trasy. Docela by mě zajímalo kolik to má opravdu najeto....
Zjisti VIN,třeba ti nějaká dobrá duše zjistí nějaký podrobnosti....
Pocitam, ze tych km je tam o 100k viac. Z toho potom mozu vyplyvat niektore neduhy - napr. olejnicka.
Zapoměl jsi napsat,jak se tohle dá při koupi auta v bazaru zjistit. Mě by to tedy zajímalo.Ac1D píše:kdyz to nebude nejaky olejozrout proc ho nekoupit
a nemá tam bejt náhodou ještě jedna nulaJardak píše:protože spotřebu oleje do 1 litru na 1000 km připouští sám výrobce...
Prozradím ti tajemství...pokud je oleje na měrce někde kolem dolní rysky nebo pod ryskou, motor na 90 % olej "bere" - před prodejem a v bazaru nikdo do auta neinvestuje ani korunu, takže ani nedolíváJardak píše:Zapoměl jsi napsat,jak se tohle dá při koupi auta v bazaru zjistit. Mě by to tedy zajímalo.Ac1D píše:kdyz to nebude nejaky olejozrout proc ho nekoupit
Nehledě na to,že ani neuspěješ s reklamací skryté vady,protože spotřebu oleje do 1 litru na 1000 km připouští sám výrobce...
Právě bych spíš čekal opak. Pokud bych prodával auto,který bere olej,tak bych to dolil na horní rysku,aby to kupující nezadřel hned první den až tomu dá kule po dálnici a aby mi to auto druhý den přivezl na podvalníku.Wolodyjowsski píše:pokud je oleje na měrce někde kolem dolní rysky nebo pod ryskou, motor na 90 % olej "bere
jenze ne kazdy je poctivy jako ty a ve vetsine pripadu se davaji do bazaru auta kterych se snazi majitel zbavit a kazda usetrena koruna se pocita takze pomalu nemuzes vybrane auto ani projet protoze ma prazdnou nadrzJardak píše:Právě bych spíš čekal opak. Pokud bych prodával auto,který bere olej,tak bych to dolil na horní rysku,aby to kupující nezadřel hned první den až tomu dá kule po dálnici a aby mi to auto druhý den přivezl na podvalníku.
Kupodivu, v některých věcech musíš hledal souvislosti jinak...To bys dolil olej coby "soukromý" prodávající...bazarista to jednak neví, že auto žere olej a i kdyby to věděl, je mu to jedno a stojí to penízeJardak píše:Právě bych spíš čekal opak. Pokud bych prodával auto,který bere olej,tak bych to dolil na horní rysku,aby to kupující nezadřel hned první den až tomu dá kule po dálnici a aby mi to auto druhý den přivezl na podvalníku.Wolodyjowsski píše:pokud je oleje na měrce někde kolem dolní rysky nebo pod ryskou, motor na 90 % olej "bere
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti