osvetleni interieru

Moderátor:Quickie
Sobull
Zkušený
Zkušený

Re: osvetleni interieru

Příspěvek od Sobull » 04.01.2012 08:23

Tak já mám podhled jen jako podhled, čili sádroš, 10cm mezera a původní strop, takže já opravdu radši 230V...
FFII kombi 2,0TDCI, 2006

PeS
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od PeS » 05.01.2012 22:21

foki píše:hledam nejake kvalitni osvetleni do interieru bytu, nejlepe LED kvuli pozarnikum , ale mel jsem doma diodve zarovky a svitily opravdu jako bodovky , tzn kolecko na umyvadle , kdyz si chtel clovek namackńout pastu tak jen v kuzelu svetla , jinak byla tma . :bebng:
Mně se hrozně líbi tyhle (výkonem i barvou světla) :

http://www.emo.cz/z100612-strip-h241-60ww-p3cip-ip64

ale je to jen LED pásek a ne svitídlo, takže se to musí nějak zabudovat...

pbjun
Test driver
Test driver

Příspěvek od pbjun » 06.01.2012 11:04

Tak pokud se Ti chce kutit tak si s tim muzes vyhrat treba jako ja, stare zarivkove teleso uzke na jednu zarivku, do toho dat elektrikarskou bilou listu, koupit bile ledky, do listy navrtat diry na ledky do toho ledky naskladat, propajet serio-paralelne, dodat odpory, kondiky a z toho vyvest ven kabel do trafa a to do zasuvky, kdyz byly ledkyy v akci tak sem nakupoval za cca 0,5kc kus takze sem jich vzal 1000ks :) No a pak se da jeste kdyz chces zabudovavat udelat tak, ze do podhledu das matne plexi a nad to das plosnak na kterem budou pripajene ledky opet serioparalelne a hotovo, ale oboji je srani na docela dlouho a stoji to jen par kc a udelas si kolik svetla chces :)

Odpovědět

Zpět na „.. aneb co nelze nikam zařadit“