Lukas:
pročetl jsem to tu a zkusím ti popsat jak funguje automat mně. Ještě dotaz: jezdils někdy s automatem, máš s tím zkušenosti? Mám stejný motor, stejnou převodovku, rozmezí našich datumů výroby je 4 měsíce = předpokládám, že je vše stejné. Mně automat řadí téměř dokonale, nemůžu si stěžovat vůbec na nic. Auto si občas minimálně zacuká (spíš se zakucká díky podtočení motoru) pokud jsou otáčky nízké a já přidám (ale nepřidám tolik, aby si podřadilo). Mírné vibrace zmizí okolo 1800 otáček (hádám, že někde tady zapíná turbo) a pak už jde všechno jak po másle. Jediné zaváhání automatu se děje, pokud tomu moc nakládám (což nedělám) a nepoužiju ruční řazení. Pokud prudce brzdím a pak rychle přidám, občas se stane že převodovka "kopne", ale to není závada, spíše konstrukční nedokonalost. Automat není určen na závodění
Ono zakuckání při podtočeném motoru se mi nikdy nestalo, pokud jsem měl natankovanou Vervu¨. Docela mne tvůj problém zajímá, nechceš udělat nějaké video, pokud na něm bude něco patrné?
Good luck Vitalish