Tohle mne nanapadlo z důvodu pracnosti - tu mřížku je snadné vyndat na vzít si ji domu, upravit a namontovat to do ní v teple domova a pak to celé nacvaknout. U toho nárazníku to jde podstatně "méně komfortně"...
Nějak mne teď nenapadá, jak tam ta světla uchytit. Odvrtání není až takový problém - případné otřepy a nepřesnosti hrany otvoru lze skrýt kroužkem, který se dá k světlometům koupit, ale světla samotná jsou celkem hmotná (kov + sklo), takže by měla být pevně uchycena.
Mohl bych poprosit o fotku prosím? (nejlépe uchycení světlometu k nárazníku)
Předem děkuji.
Jak demontovat mřížku nárazníku u FFI po faceliftu?
- DanCZer
- Nováček
Re: Jak demontovat mřížku nárazníku u FFI po faceliftu?
Ford Focus Combi 2003 1.8 TDDi 66kW, Najeto přes 234 568 km s průměrnou spotřebou 5,54 l/100km.
-
- Test driver
Ty mě bavíš, sám jsi nárazník nesundal a kvůli fotce pro Tebe jej mám demontovat.
Přichycení jsem řešil tak, že k držáku co mají světla jsem přišrouboval úhelník, který jsem přišrouboval do hrany, která je pro mlhovku (mlhovky ven). Hlava šroubu čočka a dotáhnout do plastu, ale vzhledem k tomu, že se tam pak dá mlhovka, tak není vidět ani hlava.
První pokus byl, že světla kopírovaly nárazník, ale to bylo špatně. Už je vyklenutý a tím pádem to svítilo mimo protijedoucí vozidla, takže to nebylo vidět.
Druhý pokus byl, že světla se daly do osy a pak už to svítí, jak má.
Tento problém je obecný, at jsou světla kulatá nebo hranatá - jakmile je dáš trochu šikmo, je to špatně.

Přichycení jsem řešil tak, že k držáku co mají světla jsem přišrouboval úhelník, který jsem přišrouboval do hrany, která je pro mlhovku (mlhovky ven). Hlava šroubu čočka a dotáhnout do plastu, ale vzhledem k tomu, že se tam pak dá mlhovka, tak není vidět ani hlava.
První pokus byl, že světla kopírovaly nárazník, ale to bylo špatně. Už je vyklenutý a tím pádem to svítilo mimo protijedoucí vozidla, takže to nebylo vidět.
Druhý pokus byl, že světla se daly do osy a pak už to svítí, jak má.
Tento problém je obecný, at jsou světla kulatá nebo hranatá - jakmile je dáš trochu šikmo, je to špatně.
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno
- DanCZer
- Nováček
Tak demontáž nárazníku kvůli fotce je nesmysl - spíš jsem myslel, pokud taková fotka existuje, tak jestli by jí bylo možno zveřejnit. Jinak popis stačí - umím si to představit.
Děkuji.
Děkuji.

Ford Focus Combi 2003 1.8 TDDi 66kW, Najeto přes 234 568 km s průměrnou spotřebou 5,54 l/100km.
-
- Test driver
Obvykle mám ruce jako prase, jsem v časové tísni a na focení není čas. 
Já nestíhám ani udělat galerku, což je fakt trapný.

Já nestíhám ani udělat galerku, což je fakt trapný.
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno