Ford Focus 2006,85kw,80tkm, RS/ST paket___NEBRAT!
- tmx
- Nováček
Re: Ford Focus 2006,85kw,80tkm, RS/ST paket???
To auto přímo pojmenoval Focus RS.
Ale hlavně fakt, že poslední aktualizace inzerátu byla 22.7., čili před víc jak 2 měsíci, a to auto ještě není prodané, o něčem svědčí. Buď má zcela ulítlý představy o svém autě, nebo s ním něco tak trochu je, co nesdělil. Což je celkem možné, když píše ročník 2006, ač to bylo registrováno v lednu 2005... Můžeš se na něj jet kouknout, ale z mého pohledu člověka, co 2 měsíce sháněl fofo (jedničkové, ale to je jedno, dokonale jsem se zorientoval v tržních mechanismech prodejů aut), tu něco dost smrdí... Buď s tím autem něco je, nebo ten člověk absolutně nestojí nohama na zemi a myslí si o svém autě mnohem víc, než ve skutečnosti je...

Ex: Ford Focus Combi 1.8 85kW, 2002, modrá Metropolis
Nyní: Hyundai i30 HB 1.6 MPI 88kW, 2014
Nyní: Hyundai i30 HB 1.6 MPI 88kW, 2014
- Mr.G
- Nováček
Uznávám, že nečekám, že vše bude ťipťop, nicméně to, že auto je inzerováno delší dobu bez odezvy může být taky tím, že ho nedával na víc inzertních serverů... No zejtra se tam každopádně jedu podívat, zeptám se ho na ty nesrovnalosti a pak se uvidí.... Dnes jsem se byl podívat v auto esa a jediný přijatelný byla seriovka ff nová za 260tkč v 1.6. 74kw, jinak tam maj podle netu jedno st ale v réalu prej neni...
- lucky.jack
- Test driver
Každej má jinej vkus(to koneckonců můžeme vidět v sekci Tuzing). Ale jestli se zájemci líbí není důvod proč mu zbytečně ošklivit. Důvodem proč to majitel třeba nemůže prodat, je právě onen "vyjímečný" vzhled. Jestli to má najeto to, co má(to by se mělo nechat zjistit snad i podle VIN na STK nebo nezávazně telefonicky ve zmiňovaném servise), tak to není špatný. Ale určitě bych majitele stáhnul za ten rok! Tam dost ujel. A i tak je cena tak o 10000 výš, než normálně(že by taky důvod proč to nejde prodat)...
Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 poníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
jeste jedna vec , nektere z lakovaných plastu se nedaji poridit jako pripravene pro lakovani a uz vidim lakyrnika kdyz by to delal poctive aby brousil kazde okenko masky a vsechny zahyby aby se to neloupalo , pak staci lepsi vapka a jde to vse dolu . velke a rovne plochy se daji pripravit ale drobnosti nikdo nedela a pak to podle toho vypada , vybavu to ma na CR peknou , ohlidej si aby to bylo pri prvnim startu opravdu studene protoze u VCT byva casto vada na casovani vacek a cvakaji po startu nez se natlaci olej . pokud to predtim nastaruje tak pri dalsich startech uz to neudela , musi to zase delsi dobu stat .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Mr.G
- Nováček
Tak diky kluci zejtra dam vedet
- Mr.G
- Nováček
Re: Ford Focus 2006,85kw,80tkm, RS/ST paket___NEBRAT!
Tak klubáci, měli jste pravdu, svatou pravdu!
Přijel jsem do Hvozdu(z Prahy je to dál než bych čekal), dojedu k jeho domu, auto už zaparkovaný venku a na první pohled nádhera, barve sedí, vypadá to super.
Ale objevil se majitel(naušnička v uchu, takový laxní jednání, neudělal dobrej dojem), přines servisku, techničáky. Jezdilo to pravidelně na výměnu, nicméně razítka se mi zdála posledních 30 000km záznamů švihnuty úplně stejně pod sebou....
Na otazku jak byla delana ta "přestavba" odpověděl že normal v tom servisu, nijak to nerozvadel, bohužel jsem se nepodíval do servisky jestli je to psaný tam či ne....
Auto neni obouchany, jak jsem už řekl lak sedí, aspon baravne... Vzadu má tuklinu na narazniku ale prej že o ni nevěděl, vypadalo to jako kdyby se ten lak drolil...
Kola jsou 18' OZ, ty vypadaj dobře. Interiér zachovalej.
FF jsme nastartovali(start za studena) a nic nikde neklepalo, motor pravidelnej chod, vyfuky bublaji na neutral celkem neutrálně. Ale teď to přijde...
Jakmile se přidá plyn, ozve se děsivě hnusnej(celkem tichej, takový brblání) zvuk z vejfuků, uvnitř v autě na zadních sedadlech to divně hučí, první známka toho, že ta "přestavba" byla píčovina na entou. Ptal jsem se, jestli se takhle ten vejfuk chova tak běžně a on, že to nějak hučelo víc tak že to nějak odhlučnili, ale stejnak mi to přijde v autě hrozný to poslouchat víc než pul hodiny...
Motor jede celkem dobře, nicméně při vyšších otáčkách něco jakoby píská, bylo mi řečeno, že servo.
Další věc co chlapec neuvedl přes telefon: Je prasklé přední okno, sice dole, ale ta prasklina tam je a na stk s tim můžou míti problém, do bazaru by to takhle nevzali(aspon u AAA)....
Věc, která mě utvrdila ať od toho jdu pryč: Chlapec uvedl, že k autu dává zimáky, 80% jednu zimu jeté. Pravda je, že byli tak 20% na doježdění. Dále se vykrucoval z prohlídky na heveru a měl problém i s prodlouženim STK, prej že nemá čas a jediná možnost je to udělat je u nich ve vesnici někdy v sobotu ( asi jeho kamarád)... Mnoho věcí ani neřekl, chování špatný, jako obchodník by neprodal ani jedno auto... Pokud si to tady někdy přečte a ještě ho bude mít neprodaný, tak dám radu, prodej OZka zvlášť a karkulku nech za 120tkč a možná pak....
Kdo ví co by se zjistilo na heveru, nechci vidět jak jsou udělaný ty vejfuky...
Přijel jsem do Hvozdu(z Prahy je to dál než bych čekal), dojedu k jeho domu, auto už zaparkovaný venku a na první pohled nádhera, barve sedí, vypadá to super.
Ale objevil se majitel(naušnička v uchu, takový laxní jednání, neudělal dobrej dojem), přines servisku, techničáky. Jezdilo to pravidelně na výměnu, nicméně razítka se mi zdála posledních 30 000km záznamů švihnuty úplně stejně pod sebou....
Na otazku jak byla delana ta "přestavba" odpověděl že normal v tom servisu, nijak to nerozvadel, bohužel jsem se nepodíval do servisky jestli je to psaný tam či ne....
Auto neni obouchany, jak jsem už řekl lak sedí, aspon baravne... Vzadu má tuklinu na narazniku ale prej že o ni nevěděl, vypadalo to jako kdyby se ten lak drolil...
Kola jsou 18' OZ, ty vypadaj dobře. Interiér zachovalej.
FF jsme nastartovali(start za studena) a nic nikde neklepalo, motor pravidelnej chod, vyfuky bublaji na neutral celkem neutrálně. Ale teď to přijde...
Jakmile se přidá plyn, ozve se děsivě hnusnej(celkem tichej, takový brblání) zvuk z vejfuků, uvnitř v autě na zadních sedadlech to divně hučí, první známka toho, že ta "přestavba" byla píčovina na entou. Ptal jsem se, jestli se takhle ten vejfuk chova tak běžně a on, že to nějak hučelo víc tak že to nějak odhlučnili, ale stejnak mi to přijde v autě hrozný to poslouchat víc než pul hodiny...
Motor jede celkem dobře, nicméně při vyšších otáčkách něco jakoby píská, bylo mi řečeno, že servo.
Další věc co chlapec neuvedl přes telefon: Je prasklé přední okno, sice dole, ale ta prasklina tam je a na stk s tim můžou míti problém, do bazaru by to takhle nevzali(aspon u AAA)....
Věc, která mě utvrdila ať od toho jdu pryč: Chlapec uvedl, že k autu dává zimáky, 80% jednu zimu jeté. Pravda je, že byli tak 20% na doježdění. Dále se vykrucoval z prohlídky na heveru a měl problém i s prodlouženim STK, prej že nemá čas a jediná možnost je to udělat je u nich ve vesnici někdy v sobotu ( asi jeho kamarád)... Mnoho věcí ani neřekl, chování špatný, jako obchodník by neprodal ani jedno auto... Pokud si to tady někdy přečte a ještě ho bude mít neprodaný, tak dám radu, prodej OZka zvlášť a karkulku nech za 120tkč a možná pak....
Kdo ví co by se zjistilo na heveru, nechci vidět jak jsou udělaný ty vejfuky...

- lucky.jack
- Test driver

Takovejch je bohužel většina. Vypadá to krásně na fotkách a realita je tristní

- Sobull
- Zkušený
Dobřes udělal. nikdy bych nekoupil auto od někoho, kdo si našroubuje lebku na ventilek. To svědčí o stavu mysli... Pěkných focusů je na prodej dost. I tady a do laku si to můžeš dát sám...
FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- Mr.G
- Nováček
Tady jde o to, že prostě kdyby to řekl do telefonu... Takhle jsem se hnal dálku zbytečně, ale aspoň zkušenost... Budu hledat dál, zas tolik nespěchám... Díky za rady 

- Hal9000
- Test driver
Jo tohle znám. V inzerátu auto ok, přes mail komunikace výborná, pak přijedeš a hov...Takhle jsem jel do z Plzně do Sokolova abych se dozvěděl že ten chlápek Focuse vlastně ani prodat nechce
. A to jsem tam hnal kámoše a oba den dovolené v prd.... 

- Mr.G
- Nováček
A navic se ho ještě ptám znova abych si ověřil co mi řikal do telefonu, kdy že to bylo vyrobeny a on 2006. Pak mi dá techničák a tam 2005 a on že si nevšim, kde to jsme? 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mr.G píše:A navic se ho ještě ptám znova abych si ověřil co mi řikal do telefonu, kdy že to bylo vyrobeny a on 2006. Pak mi dá techničák a tam 2005 a on že si nevšim, kde to jsme?
ale to jsem ti rikal o par prispevku výš .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Mr.G
- Nováček
Vim vim, ale nechtěl jsem mu to řikat,že jsem si to zjistil, čekal jsem jestli mi to řekne i do očí...foki píše:Mr.G píše:A navic se ho ještě ptám znova abych si ověřil co mi řikal do telefonu, kdy že to bylo vyrobeny a on 2006. Pak mi dá techničák a tam 2005 a on že si nevšim, kde to jsme?
ale to jsem ti rikal o par prispevku výš .
- lucky.jack
- Test driver
No snad by mohl majitel už trochu vystřízlivět, jestli to prodává takovou dobu. Nemůže přeci čekat, že člověk pojede kupovat auto a aspoň něco si o něm nezjistí.
BTW jestli máš strop 235t tak třeba na referentských vozech mají zajímavý nabídky. Ale jsou to 1.6 74kW a jenom TRENDy. Ale zase jsou tam nějaký jistoty...je to jenom nástřel kde třeba taky shánět
BTW jestli máš strop 235t tak třeba na referentských vozech mají zajímavý nabídky. Ale jsou to 1.6 74kW a jenom TRENDy. Ale zase jsou tam nějaký jistoty...je to jenom nástřel kde třeba taky shánět

- Nicco
- Zkušený
Verzie 2005 boli bez caluneneho zadneho operadla?
A inak ten lak vyzera preto tak dobre, lebo je to komplet prestriekane sudiac podla piatych dveri...
A inak ten lak vyzera preto tak dobre, lebo je to komplet prestriekane sudiac podla piatych dveri...
Opel Astra J ST 2011, 1.4T/103kw,
ex: Ford Focus II Trend 1.6i/74kw, 2007, 100tkm, spotreba: 2010=6.65, 2011=6.44, 2012=6.23, 2013=5.94, 2014=~5.84~
ex: Ford Focus II Trend 1.6i/74kw, 2007, 100tkm, spotreba: 2010=6.65, 2011=6.44, 2012=6.23, 2013=5.94, 2014=~5.84~