podsvícení panelu klimatizace nezhasne

Moderátor:phofy
Smaily
Junior
Junior

Re: podsvícení panelu klimatizace nezhasne

Příspěvek od Smaily » 21.11.2012 12:21

Tak, na navi mám nastavené auto. Keď mám svetlá vypnuté, tak svietia oba displeje naplno. Ale akonáhle zapnem svetlá, tak sa mi oba displeje stlmia a tým kolečkom viem regulovať jas oboch naraz.
Ford Mondeo 2.0 TDCi 85kW TITANIUM - MK4 - 2009 - Hypnotic Silver -> Galéria TU!!!
Obrázek

HonzaK72
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HonzaK72 » 21.11.2012 13:18

Ale jo, to je cajk. Tady je řeč o situaci, kdy máš na navi nastaveno Night, pak totiž je jas natvrdo daný na navigaci a nejde regulovat, přitom na Converse+ ano. A tomu nerozumim, protože to nemá logiku. Ve tmě totiž tento režim night zdaleka není na svém minimu a leckdy oslňuje.

Lishak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Lishak » 21.11.2012 17:03

Tak Honza to má asi ještě jinak... :dih:
Na navi "night" i "day" můžu nastavovat intenzitu manuálně (posouvátko dole na displeji), ale reaguje JEN navi.
Na navi "auto" = bez možnosti man. nastavení (posunovátko není zobrazeno), ale kolečko vlevo od volantu reguluje OBA displeje

Takže to mám stejně, jako Smaily, jen nezafunguje to pohasnutí při zapnutí světel! :wallbash: (toto platí v případě, že je kolečko na max.)

edit: tak zafunguje, ale kolečko nesmí být na max.! Když nastavím kolečkem mírnější jas (pro oba displeje naráz) pak při zapnutí světel displeje pohasnou na nastavenou úroveň. Při vypnutí světel jsou oba na max. (navi nastaveno na "auto").

Smaily, můžeš potvrdit? ;-)
Ford Mondeo Turnier '08
Titanium X, 2.0 TDCi 103 kW, Sea Grey

Smaily
Junior
Junior

Příspěvek od Smaily » 22.11.2012 10:22

Lishak je to presne ako píšeš. Ak máš kolečko na max, tak sa ti samozrejme displeje nestlmia. Ale ak ho máš čo i len trochu ubraté, tak je tam vidieť rozdiel.
Ford Mondeo 2.0 TDCi 85kW TITANIUM - MK4 - 2009 - Hypnotic Silver -> Galéria TU!!!
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Interier - Mondeo“