Nestočenka za cenu stočenky...hihihifoki píše:vem to tak , co je nejjednodussi ?
1/privezt a stocit , odjeta jsou nejlevnejsi - v cechach cena hodne zajimava
2/privezt a opravit - cena se odvijí od kvality opravy - v cechach cena mezi stocenýma a DE cenama
3/ privezt a prodat , na tom se vetsinou prodela - v cechach chce kazdy nestocenku za cenu stocenky
takze odpoved je 1/

Včera jsem prohlížel jedno Mondeo v kombíku, ročník 2005, klient si je vyhlédl pro úžasnou cenu 129 000 bez liposukce...Tacho 150 a něco, benzín dvoulitr. Věřím, že svého kupce najde, byť slušné auto s podobným nájezdem je obtížné v Říši pořídit do 200 000, takže úžasné koupě. V databázi Cebia bez záznamu o km, byť bylo 2 x na STK, naposledy v lednu t.r. Bylo mi hodně podezřelé a zjevně stočené, jen mě zajímalo O KOLIK.
Dalo to chvíli pátrání, nicméně to opravdu nedělám za 500 a snažím se odvádět profesionální práci, což za pětikilo nelze (už to tu bylo v jiném vláknu)
Výsledek mě docela překvapil. Kolem 350 000, čili nájezd cca 70 000 za rok v tuzemsku, docela drze stočeno o 200 000 km.
Ti bazarní šmejdi už vědí, že Cebia často nic neukáže (teď s Cebií komunikuju a dostávají za ušiska