Aha, tak to mám špatné informace - díky za upřesnění a ostatním se omlouvám za mystifikaci...Fordik píše:Na branách radary nejsou.Jednalo se o tom,ale za prvé brány nepatří státu a tak by musel platit pronájem a za druhé to neprošlo přes zákony.PedroH píše:Můžu potvrdit - beden je x, vnitřky snad max.2 a mění jejich umístění. Jestli je vnitřek plný poznáš jednoduše - je tam jakoby odlesk zrcátka. Když je přes to okýnko vidět vnitřek tmavý, je to prázdné...Ale to vidíš, až když jsi v úhlu záběru té kamery...Ahmed píše:Ty bedny, co jsou v Ostrave, jsou z vetsi casti prazdne. Nekde jsem slysel, ze maji jeden "vnitrek" a to prendavaji ruzne po krabicich.![]()
Jinak na dálnici D1 je plno kamer na mýtných bránách - některé z nich by měly fungovat jako radary, ale nevím, které. Mám MIO520 a to mi hlásí, kde bývají radary, takže jak slyším pípnutí, tak automaticky sklouznu pohledem na tachometr a eventuelně sundávám nohu z plynu. Ale jinak jezdím podle předpisů, když zrovna nejedu pod majákama...