len kde budu kupovat dielyTak pokud to bude fungovat tak si myslim ze do toho pujde hodne lidi... Uvidime, myslim ze par zajemcu na foru bude

len kde budu kupovat dielyTak pokud to bude fungovat tak si myslim ze do toho pujde hodne lidi... Uvidime, myslim ze par zajemcu na foru bude
muzes mi teda rict cislo nahradniho dilu ? abych se taky pobavil .wraniska píše:Co se tyce tech nahradnich dilu (pisty,krouzky atd) ktere se udajne nedaji v originale nikde sehnat tak muzu jen potvrdit ze teda daji,jezdil sem mezi fordem kolin a saarlouis a ty dily si tam kolega kupoval primo ve fabrice fordu,nevim jestli firma langley sidly v arealu ale je to dost mozny. Diky za pobaveni.cus
wraniska píše:rek sem snad ze se daji sehnat "bezne" ??? cesta plzen-saarlouis je 580 km a kdyby to byl kazdej ochotnej odjet tak to jeste furt neznamena ze tam stoji trafika a u ni fronta na dily, rek sem ze si je tam koupil,co vsechno proto musel udelat nevim,ale carovat neumi takze to jde.A proc je neprivezu ja?no na to ti ani odpovidat nebudu
tak podle toho si myslim ze to nekdo kdo vozi nejake zbozi primo do fabriky cornul nebo to tam od nekdo kdo to cornul koupil , a samozrejme ze se nevyrobi pist rovnou s blokem , nekdo to musi dat dohromady a ten nekdo proste sebral z linky nekolik krabic pístů a proto asi byly zabalene v krabicich s logem . ale normalne se to koupit neda a at jsem hledal jak jsem hledal tak firmu Langley/saarlouis jsem nenasel pouze vyrobni zavod v saarlouis . takze to je i odpoved pro Radila wranisku , kterej se navazel do pbjuna ze nez zacne radit at hleda na netu ....Dakouš píše: Tak ty díly vyrábí firma Langley/Saarlouis. Nevím kde to je ale je to montážní závod firmy Ford Werge AG Německo. Tohle bylo napsáno po překladu na krabici s písty. Jsou to originální díly pro evropské vozy Ford. Bráchovi je dováži známej přímo od výrobce. Jinak jak jsi psal samostatné díly na motor u nás neseženeš. A ptal se mě proč mě to tak zajíma,tak jsem mu to řekl jak je to s těma dílama a málem mě poslal do p..e.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host