Při startování lítají rafičky a vynuluje se denní počitadlo

Quickie
Moderátor
Moderátor

Re: Při startování lítají rafičky a vynuluje se denní počitadlo

Příspěvek od Quickie » 14.01.2011 23:26

Tak pokud to bude fungovat tak si myslim ze do toho pujde hodne lidi... Uvidime, myslim ze par zajemcu na foru bude
len kde budu kupovat diely :roll:

pbjun
Test driver
Test driver

Příspěvek od pbjun » 15.01.2011 07:16

Domluvi se s bracou od Dakouše a ten jim to udela se zarukou... Nic lepsiho me nenapada. Dudik po zkusenostech s opravami 1,6 motoru (vymena kruhu, honovani a podobne kdy po cca 20tis na tom motoru vysla ojnice blokem ven) uz nechce mit nic spolecneho :D A sem si temer jisty, ze foki by do toho taky nesel...

Dakouš
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dakouš » 17.01.2011 00:52

Pokud budou zájemci o opravu motoru tak pouze v Brně a to musí auto dopravit protože náhradní díly samotné brácha neprodává :nnou: . A cena určitě bude vyšší než pro mě jsme rodina a to snad každý pochopí. :ble2:

pbjun
Test driver
Test driver

Příspěvek od pbjun » 17.01.2011 12:25

Tak to uz je pak na domluve... Ale urcite vim o par lidech tady kteri by do toho s tim ze by dostali zaruku sli :D

wraniska
Nováček
Nováček

Příspěvek od wraniska » 23.01.2011 12:00

Teda panove,forda nemam ale bohuzel se ted do jednoho musim trochu vrtat tak sem tady neco hledal ale spis nez odpovedi sem tu nasel peknejch par vtipu.Hlavne tady jak neverici tomas presvedcuje nekoho o necem jen kuli tomu ze sam neni schopnej to najit na netu.Co se tyce tech nahradnich dilu (pisty,krouzky atd) ktere se udajne nedaji v originale nikde sehnat tak muzu jen potvrdit ze teda daji,jezdil sem mezi fordem kolin a saarlouis a ty dily si tam kolega kupoval primo ve fabrice fordu,nevim jestli firma langley sidly v arealu ale je to dost mozny. Diky za pobaveni.cus

pbjun
Test driver
Test driver

Příspěvek od pbjun » 23.01.2011 12:11

Jsou tady lide kteri se tim zivi a kdyby ty dily sly bezne sehnat tak by je urcite meli protoze zisk z takove opravy by mnohonasobne prevysil vymenu za polomotor... Ale vzhledem k tomu, ze kdyz zajdes do forda tak Ti reknou jen polomotor za 27tis bez dph, dudik 27 s dph a foki 22 s dph... Asi by nebyli tak blbi a koupili by radsi sadu pistu ci krouzku a motory by opravovali kdyby to melo vyznam, ale ti kteri tuto opravu provedli maji s auty po nejake dobe opet potize - a to ty same tak se to zjevne nevyplati... Kdyz si tak chytry tak ty dily dovez a ukaz je nekomu kdo se v tom vyzna - sem si jisty ze se bavime spise o dilech firmy goetze nez ford...

wraniska
Nováček
Nováček

Příspěvek od wraniska » 23.01.2011 15:51

rek sem snad ze se daji sehnat "bezne" ??? cesta plzen-saarlouis je 580 km a kdyby to byl kazdej ochotnej odjet tak to jeste furt neznamena ze tam stoji trafika a u ni fronta na dily, rek sem ze si je tam koupil,co vsechno proto musel udelat nevim,ale carovat neumi takze to jde.A proc je neprivezu ja?no na to ti ani odpovidat nebudu

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 23.01.2011 18:19

wraniska píše:Co se tyce tech nahradnich dilu (pisty,krouzky atd) ktere se udajne nedaji v originale nikde sehnat tak muzu jen potvrdit ze teda daji,jezdil sem mezi fordem kolin a saarlouis a ty dily si tam kolega kupoval primo ve fabrice fordu,nevim jestli firma langley sidly v arealu ale je to dost mozny. Diky za pobaveni.cus
muzes mi teda rict cislo nahradniho dilu ? abych se taky pobavil .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 23.01.2011 18:20

wraniska píše:rek sem snad ze se daji sehnat "bezne" ??? cesta plzen-saarlouis je 580 km a kdyby to byl kazdej ochotnej odjet tak to jeste furt neznamena ze tam stoji trafika a u ni fronta na dily, rek sem ze si je tam koupil,co vsechno proto musel udelat nevim,ale carovat neumi takze to jde.A proc je neprivezu ja?no na to ti ani odpovidat nebudu

a pokud to funguje treba jako tady tak nejake dily pres zname se asi zasit za nehty daji ale neni to ofiko .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 23.01.2011 19:00

Dakouš píše: Tak ty díly vyrábí firma Langley/Saarlouis. Nevím kde to je ale je to montážní závod firmy Ford Werge AG Německo. Tohle bylo napsáno po překladu na krabici s písty. Jsou to originální díly pro evropské vozy Ford. Bráchovi je dováži známej přímo od výrobce. Jinak jak jsi psal samostatné díly na motor u nás neseženeš. A ptal se mě proč mě to tak zajíma,tak jsem mu to řekl jak je to s těma dílama a málem mě poslal do p..e.
tak podle toho si myslim ze to nekdo kdo vozi nejake zbozi primo do fabriky cornul nebo to tam od nekdo kdo to cornul koupil , a samozrejme ze se nevyrobi pist rovnou s blokem , nekdo to musi dat dohromady a ten nekdo proste sebral z linky nekolik krabic pístů a proto asi byly zabalene v krabicich s logem . ale normalne se to koupit neda a at jsem hledal jak jsem hledal tak firmu Langley/saarlouis jsem nenasel pouze vyrobni zavod v saarlouis . takze to je i odpoved pro Radila wranisku , kterej se navazel do pbjuna ze nez zacne radit at hleda na netu ....
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

pbjun
Test driver
Test driver

Příspěvek od pbjun » 23.01.2011 19:59

Konecne se do toho vlozil clovek ktery vi o cem mluvi :)

Odpovědět

Zpět na „Focus - benzínové 1998 - 2004“