Přišlo mi divný, že chvíli česky chvíli anglicky... kdyby psal jen anglicky, tak bych to neřešil... zmátla mě ta čeština...
Už jsem se párkrát setkal s důležitejma lidma, který se snaží být důležití, a tak machrují s Aj nebo s jinými jazyky

A ja stary blbec jsem si myslel, ze jazyk se nejlepe uci v posteli, az potom v hospode a pak treba u karet.skippy píše:skippy rika: diky vsem, zkousi se ucit cesky, ale neni to pro neho lehky:] nejlepe se uci v hospode.................a je to tim vic tezsi pro me, kdyz musim prekladat nejaky technicky veci .............to pak musim jen odmitnout a jsem rada, ze je tu plno lidi, kteri mu dokazi odpovedet v anglictine, diky moc.......................skippy nechtel byt vubec nezdvorily tim, ze psal jen v anglictine...............ale jeste muzu zkusit ja......a nebo ho ucte cesky
Nakonec se prece jen najedl, ne?skippy píše:Tak to by chtelo tech srazu vic![]()
![]()
...........a kdyz se nenauci cesky, tak muze par slov nemecky...........................par hodnych kamaradu ho uz naucilo ze 'zz' se vyslovuje 'č' v čestině, coz neudelalo moc dobry dojem, kdyz si sel k baru objednat pizzu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů