Zdravím všechny členy fóra
tak už jsem zdárně zpět, byl to nádherný den, sluníčko svítilo - jen lidí kdyby přijelo méně....

Čekací doby na odjezd na okruh mezi 40 minutami a hodinou byly docela výživné - já jsem navíc trefil přesně polední pauzu od 12 do 13 hod., takže nic moc...hodina a půl čekání
Jsem rád, že se to dnes obešlo bez závažných crash, jen mně bylo líto té nádherné modré BMW Z4, která to poslala čumákem do svodidel - podle mého škoda tak za 200.000,- Kč
S některými z Vás jsem stačil krátce promluvit (Zdwora, koSTa, Teebee), některé jsem sice viděl, ale nestačil popovídat (CaesarX, Macmiro) - tímto se jim omlouvám. Byl tam hrozný šrumec, dlouhé čekací doby a moc lidí.... Jinak klobouk dolů před Teebeho novým Cliem RS - sice "utekl" od Fordu k Renaultu, ale má nádherné autíčko - skvostný atmosférický motor, vynikající podvozek a skvělé brzdy s třmeny Brembo
Mně se dnes nejezdilo moc dobře, mám na autě už přezuto na zimní gumy, mají v podstatě nový vzorek a navíc tou měkkou směsí v zatáčkách špatně držely stopu a pískaly - na rovinkách jsem to sice doháněl, ale okruh je i o zatáčkách..... jemně parafrázováno slovy klasika z filmu "Jáchyme, choď ho do stroje" -
"Chlapci, říkám vám to stále - nejezděte na okruh na zimácích, nejezděte na okruh na zimácích, nebo se z toho zblázníte" 
Za všechny praktické poznatky jízdy na zimácích jen tolik, že mně v zatáčce "udělaly" 2 Octavie RS - sice přečipované na cca 270 PS a na okruhových slickách, ale stejně -
OSTUDA
Vnitřně mně pak zklidnilo, že na rovinkách (speciálně té nejdelší, cílové), jsem s přehledem většinu aut předjel - s výjimkou Subaru WRX STi, které tam byly v "mojí" skupině a které zhruba výkonově odpovídaly mému upravenému STčku
Autíčka tam byla dnes pěkná, moc jsem nefotil, ale musím sem dát alespoň fotky jedné vytuněné Fabie s turbem trčícím z kapoty a komínem místo výfuku - šel mu z toho při jízdě celkem slušný černý bordel
Kamarád, který byl se mnou, natočil jedno kolečko na video - až to zpracuje, dám sem odkaz.
Příště - pokud se domluvíme - bych viděl optimální vyjet hromadně brzy po ránu a být na okruhu hned na začátek, na tu devátou - budeme mít dráhu pro sebe a lépe si to užijeme, než dnes .....
Focus II. ST - r.v. 2006, úprava Wolf Racing (340 PS,545 Nm), Bilstein B16 Gewindefahrwerk PSS9, AP Racing (kotouče 362 mm, 6 pístků) - desky Raybestos směs ST31, samosvorný diferenciál Quaife, výfuk MILLTEK turbo back, Semi Slick TOYO R888