Jak poznat bouraný focus II?

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak poznat bouraný focus II?

Příspěvek od foki » 11.10.2010 22:46

LamB_17 píše:když vám někdo nabízí auto s předkem jako by auto sjelo z linky je to prostě divný, je to sice hrozně jednoduchá indície ale já si teda myslím že pravdivá... tot muj skromný názor :?

vidis a treba podminky potvrzeni korozních prohlidek jsou neposkozene dily , nebo v pripade ze chce zakaznik potvrdit korozi , tak se musi poskozeny dil opravit (olakovat ) , treba toto mi rikal zirafak ze mu vyjmuly ze zaruky kapotu kvuli nekolika "dubkam " od kamenu . pokud by ji chtel uplatnit tak jen po olakovani za cca 7000skk .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

LamB_17
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od LamB_17 » 11.10.2010 22:52

no jo foki ale ty to vidíš všechno hrozně skepticky, né že bych se do tebe nějak chtěl navážet :) , ale co jsem četl tohle téma na všechno jsi odepsal že se dá nějak odrbat, ona je to sice pravda ale ne kazdej prece stravy tolik casu aby zamaskoval vsechyn mozný dukazy o bouracce... a nebo mozna jo bo koupit ojety auto je fakt boj, sice sem kupoval zatim jen jedno ojete auto ale musim rict ze to byl docela boj :?

kdybych se drzel vsech moznych rad tak nikdy zadnou ojetinu asi nekoupim na kazdem voze najdete nejakou podezrelou vec
Ford Focus kombi, 1.6 benzín, rv. 2004, černá panther, dotaženo z NDR :) , fólie SunTek HP15 (už jen vzadu)

Obrázek

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 11.10.2010 23:05

ja pouze odpovidam na dotazy a jak vidim tak asi uz radit nebudu . :nnou:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Croog
Nováček
Nováček

Příspěvek od Croog » 11.10.2010 23:17

foki: chápu tvůj postoj - pravidlo kdy je vhodný benzín a kdy nafta není zas takový nesmysl a zase je tu další adept, který bude litovat, že to bere na lehkou váhou. Asi se prostě musím nejdřív spálit..

Pro moje rozhodnutí pro naftu hrají následující důvody:
- již nevím, zda jsem se ti zmiňoval o délce mých tras, ale v současné době to mám 22 km do práce - za tu dobu se tenhle dvoulitr zahřeje několikrát (důvodně nechci 1.8 diesel)
- ještě větší poměr kilometrů mám ale na dálnici Praha - Hradec Králové
- benzín nemá šestku! A to mě žere.
- ano, celkový nájezd teď nemám tak vysoký - motor ale s věkem nestárne
- jezdí tu hromady Fordu s TDCI - no neříkejte mi, že procento problémů tak vysoké.

až odejde turbo a vstřiky, tak se trochu prohnu a ekonomická stránka věci dieselu bude v troskách - jenže já se rozhodl, že to má i jiné stránky. Sám jsem zvědav jestli budu litovat..

Každopádně vše ještě může být jinak - pokud nenajdu kus, co se mi bude líbit, tak to stejně budu muset přehodnotit. Nenech se odradit od dávaní rad nováčkům jako jsem já. :)

LamB_17: To si myslím je dobrá připomínka! :)
Ford Focus Kombi Ghia 2006 2.0 TDCi, Black Panther

solfan
Test driver
Test driver

Příspěvek od solfan » 12.10.2010 09:58

no neviem, ale som teraz vnemecku a vidam tu ff I pred faceliftom, cize desatrocne auta a drtiva vacsina vyzera, ako keby zisla z linky prave ;-)
ono vacsina aut tu tak vyzera...
ale je pravda, ze ked clovek kupuje v cr, tak tie auta tak vyzeraju, predsa len, vacsina nema na to, aby kazdu chvilu davala auto umyvat, cistit, lestit a podobne...
takze ano, pokial je auto v super stave s malym najazdom km a za nizku cenu...je to veeelmi podozrive ;-)
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat
Obrázek
Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,
Obrázek

LamB_17
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od LamB_17 » 13.10.2010 21:32

foki píše:ja pouze odpovidam na dotazy a jak vidim tak asi uz radit nebudu . :nnou:
jééééé, tak si to tak neber, to nebylo myšleno nějak špatně... :wink:
Croog píše:LamB_17: To si myslím je dobrá připomínka! :)
Já si něco myslel ??? :lol:
solfan píše:no neviem, ale som teraz vnemecku a vidam tu ff I pred faceliftom, cize desatrocne auta a drtiva vacsina vyzera, ako keby zisla z linky prave ;-)
Já mám auto z německa a 6 letý provoz se na tom autě prostě podepsal, nějak se mě nechce věřit, že v německu prostě sem tam ten kamínek od pneumatiky neodleti, nebo ze ti u supermarketu nekdo neodevre dvere primo do tvyho auta...
Ford Focus kombi, 1.6 benzín, rv. 2004, černá panther, dotaženo z NDR :) , fólie SunTek HP15 (už jen vzadu)

Obrázek

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 13.10.2010 21:37

Ty si myslíš ,že 2,0 s blokem z litiny tedy stejně jako archaická 1,8 se zahřeje nějak dříve?
Rozdíl nebude nijak dramatický.
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

Croog
Nováček
Nováček

Příspěvek od Croog » 13.10.2010 23:36

Jak je to s těma číslama na sklech? Chápu to správně, že se mění to Ex v kroužku podle typu skla ale to zatím má být shodné po celém autě?

Obcházel jsem teď jedno auto a na bočních sklech u předních dveří bylo shodné 43R-000016, na zadních dveřích a dál dozadu byl ten konec čísla jiný a čelní sklo sklo mělo ještě jiné číslo (nejvyšší).
Ford Focus Kombi Ghia 2006 2.0 TDCi, Black Panther

solfan
Test driver
Test driver

Příspěvek od solfan » 14.10.2010 11:34

LamB_17 píše:
Já mám auto z německa a 6 letý provoz se na tom autě prostě podepsal, nějak se mě nechce věřit, že v německu prostě sem tam ten kamínek od pneumatiky neodleti, nebo ze ti u supermarketu nekdo neodevre dvere primo do tvyho auta...
no samozrejme ze aj tu lietaju kamienky a otieraju sa o auta...ale som si isty, ze su ohladuplnejsi ako my k autam...
proste je to natura, tak ako v taliansku je uplne kazde auto obite, tak proste v nemecku sa k autam spravaju asi lepsie...ja to nehovorim nejak moc rad, ale vidim to tu, teda realita...
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat
Obrázek
Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“