Koupě - Focus sedan dotažený z německa
- jack-3d
- Pokročilý
Re: Koupě - Focus sedan dotažený z německa
Sám jsem měl Fofo 1 z německa bez servisky (serviska teda byla, ale majitel ji vyplnil jen do 20000 km, pak na to sral). Známí si také natahali auta z německa a jsou v poho.
Myslím si, že budeš jeden z dalších spokojených majitelů auta z německa ;o)
Myslím si, že budeš jeden z dalších spokojených majitelů auta z německa ;o)
Je: Ford Mondeo Kombi MK4 1,6 118 kW
Byl: Ford Focus HB MK2 1,6 85kW
Byl: Ford Focus HB MK1 1,8 85kW
Byl: Ford Focus HB MK2 1,6 85kW
Byl: Ford Focus HB MK1 1,8 85kW
- LamB_17
- Pokročilý
No tady jde o to, že auto už je dotažené do ČR tím pádem je tu možnost, že se auto mohlo všelijak opravovat, nebo stáčet km.
Každopádně, jsem se právě vrátil od známého co tahá auta ve velkém a tuhle cestu mě nedoporučuje, prodávající je soukromá osoba, takže žádná záruka, a je podezřele levné.
No ještě sem hodím obrázky fotky a znění inzerátu, co na to řeknete:

FORD FOCUS 1.6 16V GHIA, benzin 74 kW, Rv. 2003, Naj. 94.000km, 1. MAJITEL, Digitální klimatizace, 4xel. okna, El. zrcátka, Vyhřívaná sedadla, Palubní PC, 4x airbag, Vyhřívané čelní okno, ABS, ASR, Servo, Centrál na DO, Radio CD + ovládání pod volantem, Výškově elektricky nastavitelné sedadlo řidiče, Imitace dřeva, Mlhovky, Tónovaná skla, Loketní opěrka vpředu i vzadu. V ceně nová STK + ČR Doklady, PERFEKTNÍ STAV - BEZ KOROZE A ŠKRÁBANCŮ, JAKO NOVÉ. Garantuji počet ujetých km a původ vozu. Cena 123 000 Kč
Každopádně, jsem se právě vrátil od známého co tahá auta ve velkém a tuhle cestu mě nedoporučuje, prodávající je soukromá osoba, takže žádná záruka, a je podezřele levné.
No ještě sem hodím obrázky fotky a znění inzerátu, co na to řeknete:

FORD FOCUS 1.6 16V GHIA, benzin 74 kW, Rv. 2003, Naj. 94.000km, 1. MAJITEL, Digitální klimatizace, 4xel. okna, El. zrcátka, Vyhřívaná sedadla, Palubní PC, 4x airbag, Vyhřívané čelní okno, ABS, ASR, Servo, Centrál na DO, Radio CD + ovládání pod volantem, Výškově elektricky nastavitelné sedadlo řidiče, Imitace dřeva, Mlhovky, Tónovaná skla, Loketní opěrka vpředu i vzadu. V ceně nová STK + ČR Doklady, PERFEKTNÍ STAV - BEZ KOROZE A ŠKRÁBANCŮ, JAKO NOVÉ. Garantuji počet ujetých km a původ vozu. Cena 123 000 Kč
-
- Test driver
Auto je to krasny a ma peknou vybavu, to se Ti bez nej odtamtud spatne jelo, co? Jeste me napadlo... neni nekde samolepka, zda se delaly rozvody? Ty by tam mely bejt asi puvodni... ono jestli je to stoceny treba ze 150tkm, tak to by jeste tak velky maler nebyl... spis ta pripadna bouracka. ale na fotkach vypada fakt krasne. Nema ani zadny ucet za servis?
Ford Mondeo Turnier, 2.0 107kW, 2010 FL
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
Dříve: Ford Mondeo Turnier, 1.8 92kW, 2001
no start&stop, no TPMS, no shift advisor, no FAP, no turbo, no direct injection, no intelligent charging = no features getting you down
- petulak
- Test driver
Nevypadá zase špatně. Já jse m dal známému před lety 4 000 EU. , řekl mu, že chci to a to auto, a aby se choval, že to kupuje pro sebe. Za týden jsem MOJE FOFO měl doma. Až na nějaké maličkosti:spokojenost. Ale to bylo asi štěstí. Tak přeju aby to potkalo i tebe.

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- LamB_17
- Pokročilý
já to auto na živo nikdy nevidělMa.rt píše:Auto je to krasny a ma peknou vybavu, to se Ti bez nej odtamtud spatne jelo, co? Jeste me napadlo... neni nekde samolepka, zda se delaly rozvody? Ty by tam mely bejt asi puvodni... ono jestli je to stoceny treba ze 150tkm, tak to by jeste tak velky maler nebyl... spis ta pripadna bouracka. ale na fotkach vypada fakt krasne. Nema ani zadny ucet za servis?

ale je to hrůza jen za ropu tam a zpět bych dal 2000 + nějaká ta odměna pro mechanika co by jel se mnou, a samozřejmě tam můžu dojet a zjistit nějakou hrůzu a jet s prázdnou domů, hold na pytel bejt to do 100 km, už by bylo jasno, buď by byl FoFo doma nebo bych hledal jinde
- LamB_17
- Pokročilý
Takže jsem zjistil novou informaci, soukromník, který focuse prodává, ho umístil i do bazaru, protože doma na dvorku by ho hůře prodával, to mě sám řekl, ten bazar kde auto stojí je asi 500m od autorizovaného servisu ford Homolka, takže se nabízí myšlenka, zajet s autem do servisu tam ho proklepnou prohlídnou a bylo by
-
- Test driver
jo, tak to bych asi udelal. s tim, ze projedes nejakou naftu, si hlavu nedelej. to tak je. jinak jeste k te cene, neni to az tak uplne pitomost, koukni sem
http://www.auto-re.cz/moto/ford-mondeo- ... detail_426
a tohle je docela slusnej bazar, pred dvema roky byl mezi mondeem a focusem rozdil asi 20 000CZK za stejny rocnik
http://www.auto-re.cz/moto/ford-mondeo- ... detail_426
a tohle je docela slusnej bazar, pred dvema roky byl mezi mondeem a focusem rozdil asi 20 000CZK za stejny rocnik
Ford Mondeo Turnier, 2.0 107kW, 2010 FL
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja si taky myslim ze je docela peknej a cena odpovida .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- LamB_17
- Pokročilý
tak když to říká foki
i když sem člověk co se snaží při tak velké investici být velice, ale velice opatrný, asi to vypadá, že příští sobotu se tam pojedu mrknout, prostě jen tak nezávazně, navíc nějaký ty základy jak poznat stočený tacho či velkou bouračku jsem si přečetl, tak bych snad mohl i něco případně odhalit.

i když sem člověk co se snaží při tak velké investici být velice, ale velice opatrný, asi to vypadá, že příští sobotu se tam pojedu mrknout, prostě jen tak nezávazně, navíc nějaký ty základy jak poznat stočený tacho či velkou bouračku jsem si přečetl, tak bych snad mohl i něco případně odhalit.
- solfan
- Test driver
ale to urcite s nim zajdi do servisu pred kupou, to vobec neries ci ano alebo nie...holt taketo naklady musis do ceny zaratat...
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003
Mondeo Mk4, 2.0 TDCi, 2011, automat
Ford Focus Kombi II, 1.6i, 2009, automat

Focus Kombi II, 1.8 TDCi, 2005,

Focus I 3D, 1.6i, 2003

- LamB_17
- Pokročilý
Tak po dlouhém přemýšlení a spekulování, jsem se rozhodl, že toho modrého krasavce nebudu brát, známí mě dotáhne FoFo z NDR, dělá to už řadu let, po revoluci pracoval v rakousku jako mechanik a navíc v rodině od něj máme několik aut a všichni jsou spokojení.
Takže nakonec dám přednost jakési záruce, kterou mě on poskytne... jen to bohužel nebude asi v sedanu v té moc slušivé modré metle
, bo ten se vážně špatně schání
Takže nakonec dám přednost jakési záruce, kterou mě on poskytne... jen to bohužel nebude asi v sedanu v té moc slušivé modré metle

- petulak
- Test driver
Ale FoFo to snad bude-né?

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- LamB_17
- Pokročilý
Tak to si pište že bude 

- LamB_17
- Pokročilý
Tak milí Fokusáci,
Chtěl bych vám oznámit, že dnes jsem se stal majitelem Ford Focuse
1.6 benelin, kombík v černé
, rok výroby 2004 (do provozu 11/2004) původ německo, první majitelka, servisní knížka, 105t km, výbavička taká střední... auto má ovšem pár vad na kráse jako dírky na kapotě od kamínků, pár škrábanců na náraznících nebo na bočních lištách, hold řídila to ženská
(to byl jen vtip
), ale nemůžu mít všechno že. Auto zatím bude tak 14 dní stát u prodejce-dovozce (je to známej) něž si objehám pojistku, značky... pak samozřejmě pochlubím i fotem
Vám všem, bych chtěl poděkovat za rady a podporu, při nákupu
Chtěl bych vám oznámit, že dnes jsem se stal majitelem Ford Focuse

1.6 benelin, kombík v černé

Vám všem, bych chtěl poděkovat za rady a podporu, při nákupu

- solfan
- Test driver
tak nech to jazdi 
a na vonkajsie vady kasli...z vonku na nom nejazdis. ja ked som kupil moje, tak bolo oblezene prazskym lisajom az az...a stale je a nejak mi to nevadi, aspon nikomu nekole oci
a vybava ghia, takze vnutri sa citim kralovsky
a co to teda kostuje?

a na vonkajsie vady kasli...z vonku na nom nejazdis. ja ked som kupil moje, tak bolo oblezene prazskym lisajom az az...a stale je a nejak mi to nevadi, aspon nikomu nekole oci

a vybava ghia, takze vnutri sa citim kralovsky

a co to teda kostuje?
Focus II, 1.8i, 2010
Focus I 3D, 1.6i, 2003

Focus I 3D, 1.6i, 2003