Změna podsviceni-návod na topení str 29
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Budíky mám zatím sériové, přemýšlím nad změnou. Ti kluci se mi z PL ozvali a stačí poslat polské zloté a oni Ti všechno pošlou (desku, návod, káblíky a invertor VN). Musím někde ale sehnat "zbytečných" asi 1600 ,- a potom, poradit se s někým, kdo by mi pomohl rozebrat palubovku. Ta stará černá deska se musí dát pryč, sundat a nahodit ručičky apod. Ješte přemýšlím, kterou variantu. Jestli tu s úzkými pruhy nebo s širokými a pak, jestli bílé nebo modré podsvícení. u těch úzkých je foto jen s modrým podsvícením, ale pokus se mrkete na http://www.moman.pl , tak bílé podsvícení by mělo být u Hondy Civic.

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak v rozebrani bych zas takovy problem nevidel. Chtel jsem predelavat podsviceni tachometru LED diodama, ale vzhledem k tomu, ze bych musel stejne koupit novou folii za cca 1000,- + diod ani nevim kolik, dostal bych se na podobnou cenu.ihrdlick píše:Budíky mám zatím sériové, přemýšlím nad změnou. Ti kluci se mi z PL ozvali a stačí poslat polské zloté a oni Ti všechno pošlou (desku, návod, káblíky a invertor VN). Musím někde ale sehnat "zbytečných" asi 1600 ,- a potom, poradit se s někým, kdo by mi pomohl rozebrat palubovku. Ta stará černá deska se musí dát pryč, sundat a nahodit ručičky apod. Ješte přemýšlím, kterou variantu. Jestli tu s úzkými pruhy nebo s širokými a pak, jestli bílé nebo modré podsvícení. u těch úzkých je foto jen s modrým podsvícením, ale pokus se mrkete na http://www.moman.pl , tak bílé podsvícení by mělo být u Hondy Civic.
Plasma folii na tachometr se da sehnat hodne. Jen si vybrat a zacalovat

- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle mi nedělej
Už jsem byl skoro rozhodnutý který vzor a teď, abych zase přemýšlel. No moje nervy !!! A ještě dotázek. Ty káblíky a invertor, je to někde schované nebo jak je to napájeno? Jestli budu muset nějak moc zasahovat do elektroinstalace apod. Díkes

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Nezjistoval jsi jaka by byla cena za vlastni vzor? Ty dva co tam maji me moc nenadchly.ihrdlick píše:Tak tohle mi nedělejUž jsem byl skoro rozhodnutý který vzor a teď, abych zase přemýšlel. No moje nervy !!! A ještě dotázek. Ty káblíky a invertor, je to někde schované nebo jak je to napájeno? Jestli budu muset nějak moc zasahovat do elektroinstalace apod. Díkes
Pokud ti to pomuze tak mrkni sem http://www.jwardell.com/focus/guages.html Mel jsem jeste nekde jiny, lepsi, navod na montaz, ale nemuzu to ted najit.
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Frost
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Musí se tam vymenit takový papírek. A sehnat ho je celkem problém. Žárovičkou ani diodou to nevyřešíš.ihrdlick píše:A jak změnit podbarvení počítadla km? Zůstane zelené nebo vyměnit nějaké žárovičky?
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus
Frost Focus
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- neodees
- Junior
To ihrdlick: každopádně to musím taky spáchat, neříkám že to stávající podsvícení je vyloženě špatný to ne, ale ta představa že to svítí krásně jak na tvých fotkách to mě láká. a když sem viděl další fotky tak v tom mám taky pěknej zmatek, jako kterej vybrat
ale každopádně těch 1600,- na to obětuju. kdyby jsi to obědnával někde v Polsku nebo v Německu, myslíš že by to šlo vzít přes kopírák? můj následovnej odběr od tebe by byl stoprocentní