No došel jsem k tomu, že jsem nechal auto projet i jiný lidi co jezdí na sportovním podvozku mluvil s několika mechanikama a došel k závěru, že jsem měl nejspíš vyměnit vrchní uložení tlumičů, když jsem dával novej podvozek (protože vše kromě těch tlumičů a pružin je použito z původního podvozku). No ale ted když už to tam je, tak už se mě to zase moc nevyplatí to zase vyndat, vyměnit vrchní uložení tlumičů, geometrie,atd.. Jinak říkali, že se to chová normálně, že bohužel pokud je ta silnice trochu křivá tak se to houpe, myslel jsem, že není možný aby ty silnice dělali křivý všude, ale asi jsou to fakt takový lemplové, protože skutečně na pár úsecích, kde se jim to zrovna povedlo se to chovalo ok. No, ale co už jsem si možná i zvykl a už to ani tolik nevnímám. No a co říct na závěr. Šel bych do sportovního podvozku znova, je to větší legrace s tím jezdit, teda pro mě ve 22letech, ale kdybych měl znova na výběr, šel bych do nějakýho pokud možno tvrdšího podvozku, aby to nebylo tak uhoupaný. Možná H&R podvozek, ten je prý tvrdší, ale zase to AP bylo za super peníz. A další super výhodou je, že jsou na tlumičích závity a je možný štelovat výšku v řádu cca 10cm, možná i víc neměřil jsem to, takže docela flexibilní nastavení, na zimu si to dáte nahoru aby jste nedělali rolbu a v létě zase dolů, sice TUV je jen -3cm až -6cm, ale do Rakouska a Německa nejezdím a chci vidět tady fízla jak mi sundává kola a kontroluje na jakou výšku mám nastavenej podvozek

. Tož asi vše.