No to jsem už ale psal.Zanoh píše:homokinetické klouby stojej u ACI ( druhovýroba )cca 1800,-Kč jeden, takže to zase neni taková katastrofa a u Autokelly 1722,-

Muzou to delat i nove gumy, kdyz jsou spatne nebo spatne vyvazene, nebyl bys prvni ani poslednichaluha píše:Já vam děkuji takhle do podrobna sem to nečekal![]()
Hele gumy mám nový takže ty sem vyloučil.No vono to lupe když zatočim do prava a síla se přenese na levé kolo a tam někde se to ozve a nebo i při přejezdu malé nerovnosti.Myslim si že to cukání a to lupání je jeden problém!!
Ahmed píše:Muzou to delat i nove gumy, kdyz jsou spatne nebo spatne vyvazene, nebyl bys prvni ani poslednichaluha píše:Já vam děkuji takhle do podrobna sem to nečekal![]()
Hele gumy mám nový takže ty sem vyloučil.No vono to lupe když zatočim do prava a síla se přenese na levé kolo a tam někde se to ozve a nebo i při přejezdu malé nerovnosti.Myslim si že to cukání a to lupání je jeden problém!!
Mně to dělá taky, mrkni se na vlákno "vibrace a třepání" tam jsem to dost důkladně popsal a nic moc jsem se nedozvěděl.chaluha píše:Ahmed píše:Muzou to delat i nove gumy, kdyz jsou spatne nebo spatne vyvazene, nebyl bys prvni ani poslednichaluha píše:Já vam děkuji takhle do podrobna sem to nečekal![]()
Dělám i gumy ,takže to bylo 1. co sem zkouknul.JO ještě sem vypozoroval,že pří 100kmh když zprudka přidám tak se to klepe ještě víc a třeba jen do kopce ,teda myslim
Asi ne, ale taky mi to podle toho co tam píšou jiní připadalo na ten homokinetickej kloub.chaluha píše:no podle toho co tam píšou by to mohlo bejt dost věcí!!Zajímá mě ten kloub poloosy,to nijak nezjistim nebo jo???
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti