Pomoc při výběru Focuse
-
- Nováček
Re: Pomoc při výběru Focuse
Zdarec já mám 1.8 TDCi a rozhodně Ti ho nedoporučuji.Když si to tady trochu pročteš tak zjistíš že v zimně se dost špatně startuje,že musíš zaslepit EGR ventil aby to nehulilo jako Praga V3S a různé jiné.Hodně štěstí při výběru ale radši vem benziňák.
Focus 1.8 TDCi combi 74 kW r.v.2003
-
- Nováček
Tak vám nevim, už jsem se viděl v 1,6 benzínu, navíc je jich fakt hafo a za solidní ceny, ale když jsem tu včera tak pročítal a narazil jsem na korozi, že defacto většina focusů dřív nebo později začne reznout tak mě docela přešla chuť. Je mi to s podivem že "světová" značka jako Ford neuměla na počátku 21. století ošetřit kastli proti korozi 

- pbjun
- Test driver
Hele hnijou vsecky auta... Uz sem videl hromadu octavek a pasatu s vyhnitym vikem nadrze ci dirou ve dverich... Jasne, ford zacne reznout driv, ale jelikoz plechy ma docela slusne tak nez prohnijou v diru tak to trva
Jak mlada naborila fiestu a vytrhla plech ze zadniho blatniku tak sem nebyl schopny to ohnout zpatky, octavky maji vetsinu plechu papirovou... Kazde auto ma svoje. Octavka Ti sice zhnije o 3 roky pozdejc, ale zase si tak nezajezdis a v kombiku ma uplne na hovno kufr - ma hranu, dily jsou na skodovky drazsi, servis taky, spolehlivost u toho bych se prel zda skoda nebo ford, ale ja sem s fordama nikdy nemel problemy, skodovka se mi sere furt...

- kaminek
- Pokročilý
Luig ,já si myslím, že je na tom Ford s korozí přibližně stejně jako ostatní značky , můj teď bude mít 11 let a koroze je minimální ,jen je třeba vzít vabku když je auto od soli a smejt to ,nebo zajet do myčky ,jináč ti zkoroduje každý autoluig píše:Je mi to s podivem že "světová" značka jako Ford neuměla na počátku 21. století ošetřit kastli proti korozi

Byl Ford Focus combi Trend 1,8TDDI 1999, 90ps
,pružiny Enzo-40mm,vzd.filtr K&N,chip,7jx15 ET 38 195/55R15
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=14237 Galerie
Je BMW 330d Touring
,pružiny Enzo-40mm,vzd.filtr K&N,chip,7jx15 ET 38 195/55R15
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=14237 Galerie

Je BMW 330d Touring