Jo, jo, teď si hezky vozíš přítelkyni, ale za chvíli z ní bude manželka a přibude kočárek......Každej tam jednou spadne. Konec legrace.... Každý by si měl koupit takové auto, jaké mu vyhovuje nejvíc. Kdybych bydlel na vesnici, měl velkýho psa a byl odkázaný na auto, tak bych si určitě koupil kombíka. Takhle mi bohatě vyhovuje sedan. Je to kus auta a psa máme trpasličího pudla.martas69 píše:Tím nechci hatit kombíky... pro čtyřčlennou rodinu naprostoo ideální vozidlo... Ale pro samotnýho studenta s přítelkyní poněkud zbytečný luxus....)
Co si myslíte o tomto Focusu
- Don
- Junior
Ford Focus 1.0 EB 92 kW Titanium r.v. 2015, 5dv. HB šedá Magnetic
- martas69
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak už ho ten známej má doma... Koupil ho, aniž by se kouknul po jiném, koupil ho, aniž by si s sebou vzal nějakého odborníka a dal bych ruku do ohně, že ani nezkontroloval podvozek, VIN čísla a další základní věci na první pohled vyditelné...
Už chápu, na kom vydělávají rádoby poctivé bazary... a jsem zvědav co bude říkat za dva měsíce... Je to důvěřivej blázen a tupec... Připomíná mi to situaci, když někdo podepíše úvěrovou smlouvu a nepřečte si ji...
)
Už chápu, na kom vydělávají rádoby poctivé bazary... a jsem zvědav co bude říkat za dva měsíce... Je to důvěřivej blázen a tupec... Připomíná mi to situaci, když někdo podepíše úvěrovou smlouvu a nepřečte si ji...

- kanzy
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ideální kupecmartas69 píše:Tak už ho ten známej má doma... Koupil ho, aniž by se kouknul po jiném, koupil ho, aniž by si s sebou vzal nějakého odborníka a dal bych ruku do ohně, že ani nezkontroloval podvozek, VIN čísla a další základní věci na první pohled vyditelné...
Už chápu, na kom vydělávají rádoby poctivé bazary... a jsem zvědav co bude říkat za dva měsíce... Je to důvěřivej blázen a tupec... Připomíná mi to situaci, když někdo podepíše úvěrovou smlouvu a nepřečte si ji...)

Ford Focus Kombi Viva 1,6 16V, r.v. 2004, stříbrná met.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mas trochu smulu, ze se Masox dosud nerozkyval a nema doma pripojeny internet. Dostava se zde jen obcas. Jinak by ti napsal svuj kladny nazor. Ma take sedana.Don píše:Ahoj Focusáci! Zajímalo by mě, proč se bojíte sedanů. U nás doma to bylo tak, že když jsme se rozhodli pro Focuse, já chtěl pětidvířko a manželka sedana, kombíka jsme nechtěli. Nakonec to vyřešil dovozce za nás, protože přivezl sedana jako prvního a bylo rozhodnuto. Ještě byl na vozejku a já už věděl, že ho koupím. Manželka měla jasno taky okamžitě. Teď už bych HB nechtěl, protože za poslední rok jich je v čechách jako much, ale sedanů potkáte na silnici pomálu. Sedan je nevšední auto a lidi se mě chodí ptát co to je za vůz. Není nad hezkou prdelku. A kdybych chtěl auto co má každý, tak jsem mohl zůstat u škodovky. Kufr to má jako hrom a konečně nemusím přemýšlet, jak zabalit na dovolenou a ještě mít věci v kabině. Sedanisti, čtyřdveřáci, neuděláme si podsekci sedanů?foki píše:jsem mohl mít 2002 sedana kolem 200t ale neresil jsem protoze jsem si myslel ze se to neproda .

Je pravda ze jich nejezdi mnoho, ale maji take neco do sebe.

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jj sedany maj něco do sebe, ale je to o potřebách.
Kdybychom byli s manželkouo sami, tak bych koupil fofo sedana nebo 5dv, ale když jsou děti... o ničem jiným jak o fofo kombi jsem ani neuvažoval. Ten kufr je fantastickej
Kdybychom byli s manželkouo sami, tak bych koupil fofo sedana nebo 5dv, ale když jsou děti... o ničem jiným jak o fofo kombi jsem ani neuvažoval. Ten kufr je fantastickej

Je: Fofo II kombi 03/2009, 1.6 74 kW, vínová morello
Byl: Fofo kombi 05/2003, 1.8 TDDI, modrá
Byl: Fofo kombi 05/2003, 1.8 TDDI, modrá
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
vykládej mi o tom ještě chvílitootan píše:jj sedany maj něco do sebe, ale je to o potřebách.

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zitra uvidim, kolik se tam vleze 50l becek. Pokud je budou prodavat, tak mam vzit 6 nebo 7 ks. Pro jistotu si beru i pricniky na strechu. V kufru mam uz dve prepravky, velky mokry vysavac a budu brat jeste srot pro slepice a 6 dvirek z kuchynske linky na renovaci.Skubi píše:vykládej mi o tom ještě chvílitootan píše:jj sedany maj něco do sebe, ale je to o potřebách.
Kdybychom byli s manželkouo sami, tak bych koupil fofo sedana nebo 5dv, ale když jsou děti... o ničem jiným jak o fofo kombi jsem ani neuvažoval. Ten kufr je fantastickejletos o dovolené jsem to ocenil

-
- Test driver
neuvažoval si o tranzitu?pelen píše:Zitra uvidim, kolik se tam vleze 50l becek. Pokud je budou prodavat, tak mam vzit 6 nebo 7 ks. Pro jistotu si beru i pricniky na strechu. V kufru mam uz dve prepravky, velky mokry vysavac a budu brat jeste srot pro slepice a 6 dvirek z kuchynske linky na renovaci.Skubi píše:vykládej mi o tom ještě chvílitootan píše:jj sedany maj něco do sebe, ale je to o potřebách.
Kdybychom byli s manželkouo sami, tak bych koupil fofo sedana nebo 5dv, ale když jsou děti... o ničem jiným jak o fofo kombi jsem ani neuvažoval. Ten kufr je fantastickejletos o dovolené jsem to ocenil

-
- Test driver
Já to oceňuji každý víkend. Výtahem vždycky jedu 5x než to všechno navozím k autu ( kočárek, postýlku, kolotoč nad postýlku, kočku v bedně, kočičí záchod, kufry s oblečením - co kdyby, že jo ... a mraky jiných celkem skladných věcí ). Je to sice maturita, ale do auta se to zatím vždycky všechno vešlo.Skubi píše:vykládej mi o tom ještě chvílitootan píše:jj sedany maj něco do sebe, ale je to o potřebách.
-
- Test driver
No, já tam mám vždycky igelitku strčenou v levý holince našeho mladýho...v pravý je žrádlo pro kočku.
Jo, a co je v těch kufrech fakt nevím, podle mě je stejně nikdo už pěknejch pár měsíců neotevřel
.
Jo, a co je v těch kufrech fakt nevím, podle mě je stejně nikdo už pěknejch pár měsíců neotevřel

Naposledy upravil(a) Radek 1.8 16V dne 18.09.2006 14:43, celkem upraveno 1 x.
- Damon
- Test driver

Jo dnes jsem jel kolem a viděl tvý auto byl jsem dole v Michelský a pak jsem jel do Ohradní a tam byl Fofo s klubáckými RZ tmavě modrý a myslím 5A1 ale nejsem si jist.Chtěl jsem ho vyfotit a když jsem šel zpátky tak jsem na to při telefonování zapomněl.Nevíš kdo to je??
Příště dám vědět a stavím se u tebe aspoň na skok

Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
-
- Test driver
- Damon
- Test driver

Jinak stál jak se vjede od vás do Ohradní a projede se mezi baráky tou jednosměrkou a pak se to trochu rozšíří a tam je to už obousměrný.Pak nalevo parkují kolmo k plotu.No a tam jsem ho viděl.Sem právě myslel že ho znáš když je to soused.

Teda jestli tam nebyl náhodou.

Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
-
- Test driver