drnčení v pedálu spojky 1,8TDCi
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: drnčení v pedálu spojky 1,8TDCi
jezdi i z ostravy 

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
zdravim vsechny setrvaky na focusu 1.8tdci padaj to je pravda je to bolest uz hodne jsem jich vymnenil a na svem tdci ve 155 000km taky daval ale vstriky hm to jsem na fokusu zazil asi dvakrat a z toho jednou mam vaznou pochybnost ze vstriky byli v poradku takze u fokuse nerikam ze se to stat nemuze ale je to hodne malo pripadu takze se nenechte zmast problem vstriky je u tranzita a mondea tam je to na kazdem druhem aute
- milannn
- Nováček
Jé tak to sem rád, s těch vstřiků sem byl taky docela vyplašený,četl jsem to téma a nebylo moc pozitívní...ecu píše:zdravim vsechny setrvaky na focusu 1.8tdci padaj to je pravda je to bolest uz hodne jsem jich vymnenil a na svem tdci ve 155 000km taky daval ale vstriky hm to jsem na fokusu zazil asi dvakrat a z toho jednou mam vaznou pochybnost ze vstriky byli v poradku takze u fokuse nerikam ze se to stat nemuze ale je to hodne malo pripadu takze se nenechte zmast problem vstriky je u tranzita a mondea tam je to na kazdem druhem aute

Ford Focus, 1.8 TDCi, Ghia, 2003, 136 000km.
- mirec1000
- Nováček
milannn - ked ti mozem poradit, nespekuluj, ameriku uz nasli...
mal som podobne problemy, treba tam dat to, co tam patri a uvidis, ze to ma vyznam.
Viem ze je to hromada penazi, ale vacsina potvrdi, ze po vymene zotrvaku sa veci zlepsia.
A co sa tyka vstrekovacov, ja so mal napriklad problem s dymom s vyfuku. Jeden pan co opravuje dizle mi hned povedal ze tryska je v haji a hned to treba menit za 28000korun a stacilo zaslepit EGR za 100-ku
mal som podobne problemy, treba tam dat to, co tam patri a uvidis, ze to ma vyznam.
Viem ze je to hromada penazi, ale vacsina potvrdi, ze po vymene zotrvaku sa veci zlepsia.
A co sa tyka vstrekovacov, ja so mal napriklad problem s dymom s vyfuku. Jeden pan co opravuje dizle mi hned povedal ze tryska je v haji a hned to treba menit za 28000korun a stacilo zaslepit EGR za 100-ku

-
- Nováček
a jako první TDCi v Mondeech má jiný vstřiky než první TDCi ve Focusech?papouch22 píše:SETRVAK SAMOTNY STOJI 6 OD LUKU PLUS PRACE DOKAZE TO DELAT SKUTECNE VELKY BORDEL. A NENECH SE STRASIT NEJAKYMA VSTRIKAMA TADY. NEJAKY PATEK UZ FORDY DELAM A VSTRIKY NA FOCUSU SEM DAVAL JENOM 2 NOVY. BUH VI KDE TADY VSICHNI TANKUJOU A JAK SE K TOMU CHOVAJI A JAK SE CHOVAL TEN PRED NIMI. ZA TO MONDEO TO JE JINA TAM OPRAVDU STOJI ZA HOV... ZVLAST DO 2003.
Mondeo combi 2004 TDCi 96kW
- Milano
- Nováček
Dle Autowebu došlo k nějaké změně na Mondeu po r. 2003 jak na čerpadle, tak i na vstřikách, vydrží od tohoto roku mnohem víc, dokonce motor 2.0tdci doporučujou, tak nevím:)
Já mám na fíkovi najeto už 215t. a se vstřiky žádnej problém i v těchto mrazech startuje ok, tak nám tu nového majitele focusa zas tak nestrašte:)
A Milane, ten setrvák dokud nebude dělat větší neplechu vůbec neřeš, mě se docela solidně ozval při 200t. a po výměně baterie už o něm vůbec nevím, takže je zbytečný dělat předčasný závěry, když ti při startu vůbec nezlobí. Tak at' to jezdí!!
Já mám na fíkovi najeto už 215t. a se vstřiky žádnej problém i v těchto mrazech startuje ok, tak nám tu nového majitele focusa zas tak nestrašte:)
A Milane, ten setrvák dokud nebude dělat větší neplechu vůbec neřeš, mě se docela solidně ozval při 200t. a po výměně baterie už o něm vůbec nevím, takže je zbytečný dělat předčasný závěry, když ti při startu vůbec nezlobí. Tak at' to jezdí!!
Focus sport 3D 2003 1.8 TDci 85 kw, xenony, vyhř. čelní okno, zrcátka i sedačky Recaro, el. nastavitelná sedačka řidiče + zrcátka, palubní počítač, digi klima, egr off, kat off, černá perlet'
- milannn
- Nováček
Díky snad se mi to nrozsype a něco s tím najezdím,děkuji všem za příspěvky a ať vám ty vaše káry dluží co nejdýl a nejlíp:-)
Ford Focus, 1.8 TDCi, Ghia, 2003, 136 000km.
- radajs
- Nováček
Můžu se zeptat,co má společnýho setrvák s baterií? Už sem tu několikrát čet,že se po výměně baterie uklidnil.
Ford Focus combi 1.8 TDCi 74kW/100ps r.v. 2004

Před: Audi A4 combi 1.8 20V 92kW /125ps r.v. 2000

Před: Audi A4 combi 1.8 20V 92kW /125ps r.v. 2000
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
nemela dostatecny proud aby to s motorem otocilo
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých