ale ako prve skotrolovat hadicu podtlakoveho sania!

taktiez skotrolovat nasavanie ci nieje poskodene a netaha falosny vzduch
auto opravené, pomohlo vyčištění, seřízení skrtící klapky.Kilek píše:mám stejný probém....volnoběh cca 700 padá při dojíždění na světlech s brzdou a spojkou pod 700 (ccz 500) a někdy zhasne motor....po zastavení na světlech se motor jakoby rozpomene a přidá na 1000 ot/min, hned nato ale opět klesne pod 700 a takto to skáče 500-1000, dokud nepustím spojku i brzdu a neustálí se to na 700...světla během toho kolísání mění intenzitu
nedělal jsem to já, technik jen napsal "vyčištění, seřízení skrtící klapky"...tím seřízením zřejmě myslel to co popisuje Poli, nechal motor běžet na volnoběh asi 10 minut, řídící jednotka si to nově "ošahá"?petulak píše:Kilek- jak jsi tu klapku seřizoval? Vyčištění chápu, o tom jsem už psal, ale co na ní chceš seřizovat?? Tam je bud 0.procent otevření a nebo 100 procent otevření. Jinak nic.
Tak jsem to zakřiklgargulakj píše:Tak nechci to zakřiknout ale vyčištění škrtící klapky nejspíš pomohlo i měPřed dvěma dny jsem ji vyčistil.. nebyla ani moc špinavá a od té doby mi otáčky ani jednou neklesly pod těch normálních 750
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostů