takze to chce vymyslet neco jineho, panove
to jde o to , 3000usd za kompresor , nebo 2900 euro za airride .misoo píše:viem ze je to ine ako turbo, ale tiez je to nejaka vecicka co zvysuje vykon... takze je to ako turbo...![]()
pozrel som si tie stranky a 3000 usd je pekna palka... ale narast vykonu je paradny... len to by potom chcelo aj nove brzdy, hlavne na vsetky kolesa... ja s mojimi bubnami by som to tak pred smrtou maximalne spomalil...
Bery píše:Frost: To jsem potřeboval slyšet,abych se vrátil zpátky na zem!!!!!! Jinak jsem se informoval u spolehlivé firmy a řekli mi že s čipem,filtrem,výfukem a vyleštěnými sacími kanálky se dostanu na cca 150Ps. Tak jsem se chtěl ještě informovat kolik by ten motor zvládnul,ale nejenom motor+ostatní součástky co přenášej výkon na zem(spojka atd.) Rád bych se dostal na cca 180Ps ale abych nemusel kvuli těm 30koním měňit pulku auta??? Takže aby sme tady našly nějaký kompromis a na přištím srazu bylo na co koukat![]()
![]()
Výkonu není nikdy dost!!!!!![]()
![]()
Ten kat je sice super ..ale STK s nim neprojdeš, používá se na závodní auta jen kvůli dobrému pocitu, že tolik neničej životní prostředí....Někomu se to tu možná nebude zdát, ale buď tam nech co tam je nebo ho uplně vyndej a nech tam jen trubku. Ten filtr ti chválim....jeho užitnost se ale mnohem zlepší tím, že i na druhé straně motoru (výfuk) pujdou plyny lépe ven....prostě lepší průvan.Bery píše:Jo a jěště,dneska jsem obědnal sportovní katalizátor,green filtr. Jen takoví technický dotaz?? Kde mi vyleští sací kanálky???
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti