No jo, jenže tam se zato platíkillerhammer píše:aj v penuservise ti to zalepia, oni aj vedia posudit, ci je to problem
mne osobne sa to tiez nepaci
ale nemusi to byt problem

A víc věřim svejm očím, než očím nejakeho servisaka

No jo, jenže tam se zato platíkillerhammer píše:aj v penuservise ti to zalepia, oni aj vedia posudit, ci je to problem
mne osobne sa to tiez nepaci
ale nemusi to byt problem
Tvoje napady stoja faktza tostand píše:Jasně že je to vpoho, je to jen chránič disku, zalepil bych to kvalitnim vteřiňákem, aby to nevypadalo blbě a jezdil dál..
Já tvrdim, že bude funkční ne do běžného provozu, ale v tomhletom konkrétním případě, kde jde o kosmetickou vadu je tato oprava 100% a za tim si stojím!zirafak píše:Poznam sekundaky.Ked s nimi lepim,vsetko je zalepene,len nie to,co chcem zalepit![]()
Akoze porovnavas lepenie pneu na bicykli a na auteSi smiesny.Ak ti potom ten spoj na tom bicyklovom plasti prdne,rozbijes si max nos,ale ak ti prdne takto zalepena pneu na aute v 100 km rychlosti,tak Ta tu na fore uz neuvidime.
No já nevím, reklamnímu chlápkovi co jezdí na dámským kole bych nevěřil ani nos mezi očima.stand píše:Vůbec netušíš jaká jsou vteřinová lepidla, jsem s tebou schopnej se vsadit že když prořízneš pneumatiku skrz a zelepíš ji loctitem bude bezprblému funkční (netvrdím že vhodná k provozu, ptze tady už by se nejednalo o kosmetickou záležitost!)
důkaz místo slibů!!
Sorry za OT, ale ty jsi místní?stand píše:Viděl bych to třeba na letiště u Lnář!
stand, ty si obchodny zastupca firmy loctite ?stand píše:Takže kdo je ochotnej vzít digi kameru, kudlu a disk s pneu na dojetí?
Uděláme nejakej dokument
Nejsemkillerhammer píše:stand, ty si obchodny zastupca firmy loctite ?stand píše:Takže kdo je ochotnej vzít digi kameru, kudlu a disk s pneu na dojetí?
Uděláme nejakej dokument![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů