Pineda de Mar to není...tomason píše:taky sem si všim u jednoho Spain myslíš co Pinedo

Pineda de Mar to není...tomason píše:taky sem si všim u jednoho Spain myslíš co Pinedo
tak pri dukladnejsím zkoumani si nekdo dal hodne zalezet aby na ceským autech nebylo videt odkud jsou servisky ,autotiptop píše:Z Německa, jo ..aha a bez ESP?......![]()
![]()
![]()
![]()
Na mě ty 2007 už z dálky voněly Španělskem a důkaz jsem našel....když jsou blbí, tak jsou blbí a ještě se tím chlubí.
Mimochodem: Pod Valencii je krásné a velmi rušné pobřežní městečko.....
Vyhlašuji KVÍZ: Kdo uhádne o jakém městě se mluví?
Doplněno: Podložky pod RZ obsahovaly magickou frázi Renting de vehiculos
JSI VÍTĚZ.KUTAC píše:Michal: zeby ALICANTE ?
rad by som vedel ci to moje najazdilo tych 11.000km v Spanielsku alebo len v DE...to uz asi nezistim
tipl bych, že všechny jsou půjčovna.krysolet007 píše:Díky, a které konkrétně myslíš (víš) že je ze Spanělské půjčovny?
nedavno kdyz jsem byl na nakupech , tak jsem potkal nejakeho takoveho divneho pana az po hlavu zamotaneho v nejakem hadru , sedel v pozlacenem lamborghini u spolujezce lyze se zlatým vazanim a mlel neco ze si jede zalyzovat a schladit se , ze z tech veder vidi vsude ropuP2M píše:a vyvstává nám otázka, kam že to vlastně foki pro ta auta jezdí, když vidíme, jak na to je s zeměpisem![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů