Lepkavý volant
- gumik
- Nováček
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to obrousil a odmastil ředidlem a katastrofa. Nejen že volant vypadá příšerně, ale lepí ještě víc. Sem se nasral a koupil jsem si za 150,- ten super tuning návlek a je to vpoho. Volant je sice tlustý jako vepř, ale zato návlek neprokluzuje,krásně se k tomu volantu přilepil.Doufám, že jednou půjde sundat dolů 

-
- Junior
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Cos to mel za redidlo? Vsude se na kuzi pouziva technicky benzin.Dany píše:Tak jsem to obrousil a odmastil ředidlem a katastrofa. Nejen že volant vypadá příšerně, ale lepí ještě víc. Sem se nasral a koupil jsem si za 150,- ten super tuning návlek a je to vpoho. Volant je sice tlustý jako vepř, ale zato návlek neprokluzuje,krásně se k tomu volantu přilepil.Doufám, že jednou půjde sundat dolů

- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- gumik
- Nováček
Co ty nedokážeš? Promiň, ale směju se vždy když si na to vzpomenuDany píše:Tak jsem to obrousil a odmastil ředidlem a katastrofa. Nejen že volant vypadá příšerně, ale lepí ještě víc. Sem se nasral a koupil jsem si za 150,- ten super tuning návlek a je to vpoho. Volant je sice tlustý jako vepř, ale zato návlek neprokluzuje,krásně se k tomu volantu přilepil.Doufám, že jednou půjde sundat dolů

FO FO 1.6 16V combi Ghia 99

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Perchloretylen = tetrachloretylen.
Cistirny pouzivaji hydrokarbonové rozpouštědlo (KWL). Toto rozpouštědlo je vhodné na čištění oděvů z kůží a kožešin. Je velice šetrné, kůži ošetří, ale nevysuší. Toto rozpouštědlo je vhodné i pro čištění specielních kožených oděvů (kombinéz, bund a kalhot) používaných při jízdě na motorce. Pokud je to vhodné po vlastním vyčištění provádíme u kožených oděvů renovaci barvy.
Perchloretylen nekde pouzivaji na cisteni bot.
Cistirny pouzivaji hydrokarbonové rozpouštědlo (KWL). Toto rozpouštědlo je vhodné na čištění oděvů z kůží a kožešin. Je velice šetrné, kůži ošetří, ale nevysuší. Toto rozpouštědlo je vhodné i pro čištění specielních kožených oděvů (kombinéz, bund a kalhot) používaných při jízdě na motorce. Pokud je to vhodné po vlastním vyčištění provádíme u kožených oděvů renovaci barvy.
Perchloretylen nekde pouzivaji na cisteni bot.
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Na mém volantu je prostě nějaká sračka,která prostě nejde ničím dolů.Vypadá to,že jí je tam požehnaně.Čím víc se ji snažim dostat dolů,tím víc to lepí (pochopitelně) Kdo ví co tam předchozí majitel dal. Dá se to srovnat s terem.Já tam teďkom mám ten návlek a v brzké době si pořídím nový volant.Vidím to tak na Ježíška... 

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jo to já nevím, kdo tam co z brzdovkou kdy dělal, ale spíš bych řek že ne,protože by s ní musel natřít důkladně celý volant. V každém případě mě tato věc už netrápí,protože jsem jí v pátek vyřešil. Volant jsem ještě jednou obrousil a odmastil perchloretilenem až na sám základ.První dojem byl hrozný.Koupil jsem si obyčejný lak na kůži ve spreji co dostanete koupit v každém lakýrnictví za 80kč, hodil jsem na to dvě vrstvy a nádhera. Hoši ten je jako nový.Normálně šlo okem vidět jak ten volant tu barvu saje.Chtěl bych poděkovat gumíkovi za dobrý nápad.