Tak jen pro rejpali, co mně stále neposlouchaj a nechtěj rozumět. Pokusil jsem se v rychlosti načrtnout obrázek toho, co mám na mysli. Jedná se o velikost úplavu za vozem (to je mimojiné to, co vám zvedá bodrel ze silnice a sviní zadní okýnko). Prosím, zdržte se komentáře nad kvalitou obrázku, že to neni podobný FoFu nebo že to neodpovídá velikostem. Jde především o princip.

- Scan0002.jpg (8.68 KiB) Zobrazeno 2763 x
Jinak, souhlasim, že nejde koupit jen něco a je třeba koupit ten balík, kterej je určenej přímo pro FoFo i s šablonama a velikostma, kam a jak to nalepit. O tom nepochybuji od zadání tohoto tématu.
U letadel je to přesně taky tak. Je danej balíček přesně pro typ, počet, velikosti a rozložení po křídle. Vypadá to jako prd, ale u letadel to přináší až 10% snížení nákladů na palivo.
to zirafak: Myslim, že u tebe to má trošku jinej význam, ikdyž podobnej trochu tomu, co jsem psal. Ty světla jsou nízko položený nad vozovkou a jelikož na vozovce je bordel, může to světla dost špinit. Ty dva prolisy ti urychlej proud a mají tendenci odfukovat bordel, kterej se tam víří, což velkou měrou přispěje k bezpečnosti provozu